• یکشنبه / ۹ آبان ۱۴۰۰ / ۱۹:۱۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400080906708
  • خبرنگار : 30057

سرپرست قائم مقام بنیاد مطرح کرد

دانشجویان با نمرات پایین ولی ماهر در حل مساله جزو مخاطبان بنیاد ملی نخبگان قرار گرفتند

دانشجویان با نمرات پایین ولی ماهر در حل مساله جزو مخاطبان بنیاد ملی نخبگان قرار گرفتند

سرپرست قائم مقام بنیاد ملی نخبگان شناسایی نخبگان دانشگاهی را از ماموریت‌های این بنیاد نام برد و گفت: اگر افرادی باشند که در حل مساله مهارت زیاد و  عملکرد خوبی داشته باشند، می توانند جزو مخاطبان ما در بنیاد ملی نخبگان قرار گیرند.

به گزارش ایسنا سالاریه امروز در آیین افتتاحیه دومین دوره از مسابقات ملی مساله محور ره نشان، این مسابقات را از رویدادهایی دانست که از سال‌های گذشته تحت عناوین مختلف برگزار می‌شده است، افزود: دور چهارم مسابقات ره نشان با اجرای طرح شهید بابایی بنیاد ملی نخبگان همزمان شد.

وی ادامه داد: ما در بنیاد چندین سال است که به دنبال این سیاست هستیم که دانشجویان مستعد با رتبه‌های برتر، معدل‌های بالا و سوابق علمی و پژوهشی خوب شناسایی شوند و درگیر مسایل و نیازهای کشور شوند. علاوه بر آن بسیاری از دانشجویانی که در دانشگاه‌ها مشغول به تحصیل هستند، به دلیل سوابق آموزشی و نداشتن نمره بالا، قابلیت شناسایی را ندارند، ولی در حل مساله که هدف نهایی آموزش‌های دانشگاهی به ویژه در تحصیلات تکمیلی است، مهارت‌های زیادی دارند.

سالاریه با تاکید بر اینکه افرادی که قادر به حل مسائل هستند، مسائل درسی را به خوبی فراگرفته‌اند، یادآور شد: اگر افرادی باشند که در حل مساله مهارت زیادی داشته باشند و  عملکرد خوبی داشته باشند، این افراد نیز می‌توانند جزو مخاطبان ما در بنیاد ملی نخبگان محسوب شوند.

سرپرست قائم مقامی بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر اینکه این بنیاد این دسته از دانشجویان را برای رسیدن به هدف نهایی مورد حمایت قرار خواهد داد، اضافه کرد: رویداد ره نشان که امسال دومین دوره آن را در پیش داریم، توسط نهادی برخاسته از دانشجویان مستعد کشور برگزار می‌شود و بنیاد صرفا تشویق کننده و ترغیب کننده دانشجویان برای شرکت در این رویدادها است.

وی با اشاره به توانمندی دانشجویان در شناسایی نیازها و رفع آنها، افزود: این نیازها با زبان دانشجویان که در ابتدای مسیر پیشرفت قرار دارند، بیان می‌شود و آنها به کمک مربیان و اساتید خبره، تیم‌سازی می کنند و این تیم‌های دانشجویی ضمن آنکه یاد می‌گیرند که چگونه مسائل را حل کنند، در جهت رفع یک مساله نیز تلاش خواهند کرد.

سالاریه خاطر نشان کرد: در این مسیر ممکن است خروجی تیم‌ها به درد شرکت‌هایی که آن مساله را تعریف کرده‌اند، بخورد و ممکن است در شرکت‌ها و نهادهای خصوصی که خود این تیم‌ها ایجاد کردند، مشغول به فعالیت شوند.

وی با اشاره به نمونه‌های موفق در این زمینه، گفت: ممکن است تیم‌ها بعد از شرکت در این رویدادهای رقابتی موفق به تولید محصولی نشوند، ولی آنها با نحوه تیم‌سازی، مساله شناسی، حل مساله و تشریک مساعی آشنا خواهند شد.

سرپرست قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، به سوابق تیم اجرایی مسابقه ره نشان اشاره کرد و یادآور شد: خروجی آنها به حد قابل قبولی مورد انتظار بنیاد ملی نخبگان بوده است و امسال نیز تلاش شده است این رویداد با کمک فکری بنیاد برگزار شود.

سالاریه با تاکید بر اینکه بنیاد در اجرای این رویداد وارد نشده است، افزود: با کمک مشاوره‌هایی که از سوی بنیاد به تیم اجرایی ره نشان داده شده است، نواقص آن مرتفع شد و امسال موفق از گذشته و با کیفیت بالاتر برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha