• یکشنبه / ۹ آبان ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1400080906181
  • خبرنگار : 71650

صدور ۵ ماهه کارت‌های ملی با تامین مواد اولیه

صدور ۵ ماهه کارت‌های ملی با تامین مواد اولیه

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور گفت: بیش از ۶۲ میلیون نفر ثبت نام کرده‌اند و حدود ۵۱ میلیون و ۷۵۰ هزار کارت صادر کردیم. حد فاصل بین صدور کارت که تحویل شده و درخواستی که دادند، اگر از سمت چاپخانه تامین شود، ما ظرف ۶-۵ ماه کارت ها را تحویل می دهیم.

به گزارش ایسنا، سیف الله ابوترابی، سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور در خصوص وضعیت کارت های ملی گفت: کارت هایی که از سال ۹۷ یا ۹۸ ثبت نام کرده اند تا الان به دست شان نرسیده است. ما تا قبل از پایان سال ۹۶ و آغاز سال ۹۷، بدنه کارت را وارد می کردیم و زمان صدور را تا ۱۵ روز کاهش دادیم. یعنی دو و نیم میلیون کارت را صادر کردیم. اما به دلیل مشکلاتی مثل تحریم و تامین اعتبار ارزی برای انتقال وجه به خارج از کشور که همه بدنه کشور را درگیر خود کرده است، دوستان به تولید داخل روی آوردند.


وی افزود: تولید داخل، مواد اولیه کارت هوشمند که پلی کربنات هست، همچنان وارداتی است و در داخل کشور نداریم و تراشه هم در کشور تولید نمی شود. دوستان ما در چاپخانه دولتی، ناگزیرند که مواد اولیه را وارد کنند و در داخل کشور تولید بدنه کنند. تلاش زیادی هم کرده‌اند که معادل خارجی تولید کنند. بنا بود ماهیانه، حداقل یک میلیون کارت را به ما تحویل دهند. ما ظرفیت تولید دو و نیم میلیون کارت را داریم.


سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه سازمان ثبت احوال کشور متولی جمع آوری اطلاعات و صدور کارت است، خاطرنشان کرد: بر اساس قانون، تحویل بدنه کارت بر عهده چاپخانه دولتی است و خودشان شاید مشکلاتی داشته باشند. بیش از ۶۲ میلیون نفر ثبت نام کرده‌اند و حدود ۵۱ میلیون و ۷۵۰ هزار کارت صادر کردیم. حد فاصل بین صدور کارت که تحویل شده و درخواستی که دادند، اگر از سمت چاپخانه تامین شود، ما ظرف ۶-۵ ماه کارت ها را تحویل می دهیم.


ابوترابی با اشاره به اینکه مکررا اعلام کرده ایم که چاپخانه ملی کشور تلاش شان را می کنند اما مشکلات خودشان را دارند، عنوان کرد: در خصوص تامین مواد اولیه کارت باید مشکلات حل شود. من شنیده ها را عرض می کنم که هم مشکلات تامین مواد اولیه و هم اعتبار ارزی را دارند. ما توجیه و دلیلی نداریم. دکتر وحیدی از زمان مسئولیت شان، هر هفته درگیر هستند تا بتوانند این مشکل را حل کنند. چون می گویند این حق الناس است.


وی در توضیح حضور شرکت دانش بنیان برای حل این مشکل گفت: شرکت های مختلفی طرح موضوع کردند اما چاپخانه نتوانستند تایید کنند. چون بر اساس قانون، متولی صدور اوراق بهادار را مشخص کرده اند. گاهی اشاره می کنند به تراشه تلفن همراه که اینها متفاوت است. کشورهایی مثل چین و کره و یکی دو کشور دیگر تولید می کنند.


ابوترابی که در یک برنامه رادیویی سخن می‌گفت، در پایان تاکید کرد: ما کارت را با تراشه کامل وارد می کردیم و کارت ها را صادر می کردیم. اما همانطور که عرض کردم با مشکلی که پیش آمد، متاسفانه نتوانستیم کارت ها را برسانیم. کسانی که ثبت نام کرده اند در برخورداری از خدمات دولتی مشکلی ندارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha