• شنبه / ۸ آبان ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400080805233
  • خبرنگار : 50181

هسته اصلی سامانه بارشی از کرمانشاه خارج شد

هسته اصلی سامانه بارشی از کرمانشاه خارج شد

ایسنا/کرمانشاه به گفته معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه، هسته اصلی سامانه بارشی از جو کرمانشاه خارج شده است.

علی محمد زورآوند در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به سامانه بارشی که از اواخر وقت روز پنجشنبه (ششم آبان) وارد جو استان شد، گفت: اوج فعالیت این سامانه بارشی را طی شب گذشته تا صبح امروز (هشتم آبان) داشتیم.

وی ادامه داد: همانطور که پیش‌بینی شده بود فعالیت این سامانه بیشتر نواحی شمال غرب استان را تحت تاثیر قرار داد.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه بیشترین بارش ناشی از این سامانه را مربوط به ثلاث باباجانی با 43.9 میلی‌متر و پس از آن گواور با 21 میلی‌متر و جوانرود با 15.6 میلی‌متر اعلام کرد و افزود: بارش شهر کرمانشاه نیز در ایستگاه هواشناسی یک میلی‌متر ثبت شده، اما به نظر می‌رسد در نواحی طاقبستان به سمت بیستون بارش بیشتری هم داشته‌ایم.

زورآوند اضافه کرد: در مجموع فعالیت این موج شهر کرمانشاه را کمتر فراگرفته است.

وی از عبور هسته اصلی بارشی این موج از جو استان خبر داد و عنوان کرد: به نظر می‌رسد بارش‌های اصلی را پشت سر گذاشتیم.

به گفته معاون هواشناسی استان کرمانشاه، احتمال بروز ناپایداری طی امروز و حتی تا صبح فردا هم وجود، اما عمدتا به صورت رگبارهای پراکنده خواهد بود.

زورآوند درباره تغییرات دمایی با عبور این موج ناپایدار، گفت: کاهش محسوسی در دمای هوای شبانه و روزانه تا پایان هفته پیش‌بینی نمی‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha