• شنبه / ۸ آبان ۱۴۰۰ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400080805066
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

بهترین واکسن برای نوجوانان چیست؟

بهترین واکسن برای نوجوانان چیست؟

ایسنا/خراسان جنوبی یک داروساز در خراسان جنوبی گفت: برای افراد سنین ۱۲ تا ۱۸ سال توصیه می‌شود واکسن سینوفارم تزریق شود؛ به دلیل اینکه مطالعات بیشتر و تزریقات بیشتری در مورد این واکسن صورت گرفته و قابل تایید است، اما پس از مطالعات بیشتر بر روی واکسن پاستوکووک می‌توان آن را هم تزریق کرد.

فرزانه شمشیرگران در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در صورت حساسیت به هریک از اجزای واکسن کرونا نباید واکسن کرونا را تزریق کرد، اما حساسیت‌های معمول غذایی و دارویی هیچکدام منع مصرف واکسن کرونا را ندارند.

وی افزود: واکسن آنفلوآنزا در محیط کشت جنین جوجه رشد داده می‌شود به همین دلیل فردی که به پروتئین تخم مرغ حساسیت شدیدی دارند یعنی به طوری که این مسمومیت سبب انتقال وی به بیمارستان می‌شود نباید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کند.

این داروساز ادامه داد: همچنین اگر مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای هستید و برای طولانی مدت داروهای خاصی مانند قندخون، فشار خون و داروهای کلیوی مصرف می‌کنید هیچ نیازی به قطع دارو در راستای تزریق واکسن وجود ندارد و می‌توانید بدون هیچ فاصله ای واکسن را تزریق کنید.

شمشیرگران بیان کرد: در بیماران خاصی که داروهای سرکوب گر سیستم ایمنی استفاده می‌کنند بهتر است قبل از تزریق واکسن با پزشک خود مشورت کنند، اما سایر بیماران بدون هیچ فاصله‌ای می‌توانند واکسن کرونا را تزریق کنند.

وی تصریح کرد: مولتی ویتامین‌ها، داروهای تقویتی و مصرف ریزمغذی‌ها سبب می‌شود  ضعف و بیماری و عوارضی که بعد از واکسن برای افراد رخ می‌دهد قابل تحمل تر شود؛ پس بهتر از بعد از تزریق واکسن کرونا از این ریز مغذی‌ها استفاده کنید چراکه هیچ منع مصرفی ندارند و نیازی نیست به خاطر واکسن کرونا داروها را قطع کنید.

وی ادامه داد: برای بی حالی و بدن درد بعد تزریق واکسن کرونا در راستای کنترل تب می‌توانید از استامینوفن ساده استفاده کنید و برای کنترل بدن درد می‌توانید قرص ناپروکسن استفاده کنید؛ این کپسول‌های تقویتی برای افرادی که ضعیف‌تر هستند یا افراد با سن بالا می‌توانند کمک کننده باشند.

این داروساز یادآور شد: اگر جزء افرادی هستید که بعد تزریق واکسن ضعف عضلانی بسیار شدید دارید می‌توانید از ساشه‌های منیزیم استفاده کنید که بسیار مفید است.

شمشیرگران خاطرنشان کرد: به محض تمام شدن ۱۴ روز قرنطینه در کرونای خفیف یا متوسط می‌توانید واکسن کرونا را در صورتی که حال عمومی خوبی داشته باشید تزریق کنید، اما اگر در بیمارستان بستری بودید و کرونای شدید را تجربه کرده‌اید، بهتر است یک ماه پس از زمان بهبودی بعد از آن واکسن کرونا را تزریق کنید .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha