اقبال عباسی چهارم آبانماه در شورای معادن چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه فعال شدن معادن راکد باید در دستور کار دستگاههای متولی از جمله سازمان صمت قرار بگیرد، اظهار کرد: اگر بهرهبرداران تمایلی برای فعال کردن معادن ندارند و در مهلت تعیین شده معدن تحت اختیار خود را فعال نکردهاند، امتیاز بهرهبرداری آنها سلب شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: فعال شدن معادن راکد میتواند باعث ایجاد رونق در بحث تولید و اشتغال شود، بنابراین باید تدابیر لازم برای فعالسازی معادن راکد اندیشیده شود.
وی تاکید کرد: اگر معادن بهدلایل متعددی مانند شرایط اقتصادی و کرونا دچار رکود شده باشند، میتوان برای فعال شدن آنها یک مهلت تعیین کرد.
عباسی تاکید کرد: دستگاههای اجرایی باید در اسرع وقت پاسخ استعلامات را به بهرهبرداران از معادن اعلام کنند، اگر بهرهبرداران برای دریافت استعلام مراجعه نکردند، پاسخ استعلام به دستگاه مربوطه ارسال شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری در پایان تصریح کرد: اگر قرار است مجوز بهرهبرداری از یک معدن بهصورت کامل سلب شود، قبل از طرح شدن در جلسه شورای معادن باید در جلسات کارشناسی بهصورت دقیق بررسی شود، همچنین صاحبان معادن باید حقوقات دولتی را به ازای میزان بهرهبرداری بپردازند.
وجود ۱۲۱ معدن فعال در چهارمحال و بختیاری
در ادامه جلسه سجاد رستمی- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه تعداد معادن دارای پروانه بهرهبرداری در سال ۹۹ از ۱۷۵ مورد به ۱۵۴ معدن در سال ۱۴۰۰ رسیده است، اظهار کرد: همچنین در تعداد معادن فعال از ۹۹ معدن به ۱۲۱ معدن در سال ۱۴۰۰ رسید.
وی ادامه داد: تعداد معادن غیرفعال چهارمحال و بختیاری از ۷۶ مورد به ۲۳ در شش ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ رسید که نشاندهنده رشد در فعالسازی معادن راکد استان است.
رستمی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۰۲۶ نفر در معادن چهارمحال و بختیاری مشغول به فعالیت هستند، گفت: در شش ماهه ابتدایی سالجاری چهار پروانه اکتشاف در استان صادر شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در خردادماه سالجاری یک مزایده عمومی برای واگذاری معادن کشور برگزار شد، خاطرنشان کرد: ۲۰ شرکتکننده حقیقی و حقوقی از این استان در این مزایده شرکت کردند که ۹ برنده نهایی شامل پنج معدن و چهار محدوده معدنی از این استان بودند.
انتهای پیام
نظرات