سید محمد مرتضوی در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان اینکه افزایش تسهیلات مسکن به زوجین با پیشنهاد بانک مرکزی توسط شورای پول و اعتبار مصوب شد گفت: وام های طویل مدت موثر نیستند چراکه با توجه به مشکلات تورمی و بازه ۱۵ سال دوره انتظار و نیز بازگشت سرمایه، تورم چشمگیری خوهیم داشت و قطعا خرید ۱۵ سال آینده با امسال بسیار متفاوت است.
مرتضوی درباره چالش های قیمت مصالح در بازار نیز خاطرنشان کرد: در ماه های گذشته، افزایش قیمت ایجاد شده در بازار به علت کمبود بازار، توقف تولید، مشکلات صنعت برق و عرضه نکردن سیمان در منطقه بود که این موارد باعث شد تا قیمت تصاعدی رقم بخورد.
وی با اطمینان از امکان ثبات قیمت در بازار سخن گفت و تصریح کرد: افزایش عرضه در بازار متناسب با تولید کارخانجات هست و امکان تولید سیمان به میزان کافی و لازم در کشور وجود دارد تا در اختیار خریداران قرار گیرد بنابراین می توان با برنامه ریزی، زمینه های افزایش قیمت تولید را متوقف کرد و به ثبات رساند.
عضو هیئت مدیره کانون سراسری انبوه سازان کشور، نرخ فعلی سیمان را قیمت مناسبی دانست و افزود: چنانچه همین قیمت حفظ شده و موجبات افزایش آن در روزهای آتی فراهم نشود حداقل حدود ۱۰ درصد قیمت تمام شده ساختمان کاهش می یابد.
مرتضوی به کاربرد انواع فرآورده های حاصل از محصول سیمان مانند بتون و بلوک های سیمانی و مصالح دیگر در صنعت ساختمان اشاره و تاکید کرد: چون غالب فعالیت در ساختمان ها وابسته به محصول سیمان هستند یقینا کاهش قیمت آن بر کاهش قیمت ساختمان تاثیرگذار است.
این انبوه ساز و تولید کننده صنعت ساختمان کشور، در پاسخ به این پرسش که آیا جوانان به خانه دار شدن امیدوارم باشند یا خیر، اظهار کرد: شرایط در حال تغییر است و تغییرات اساسی و زیرساختی نظیر بحث یک میلیون واحد مسکونی توسط دولت جدید مورد پیگیری است، شاید در یکی دو سال نخستین نتوان به این هدف نزدیک شد اما زمینه های تحقق این شعار روز به روز در حال عملی شدن است، ضمن اینکه ثبات قیمت ها در بازار مصالح و مجموعه این اقدامات، مردم را امیدوارتر خواهد کرد تا بخش هایی از جامعه بتوانند از نعمت داشتن مسکن بهره مند شوند.
انتهای پیام
نظرات