• دوشنبه / ۳ آبان ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400080301636
  • خبرنگار : 50228

مدیرعامل نفت مسجدسلیمان استعفا کرد

مدیرعامل نفت مسجدسلیمان استعفا کرد

ایسنا/خوزستان مدیرعامل باشگاه نفت مسجدسلیمان از سمت خود استعفا کرد.

محمد نظری مدیرعامل باشگاه نفت‌مسجدسلیمان از سمت خود استعفا داد. این خبر از سوی مسئولان باشگاه تایید شد و گویا شرایط جسمی نظری به صورتی بوده که ادامه کار برای او مهیا نبوده است.

به گزارش ایسنا، در چند روز گذشته نیز اتفاقات عجیبی پیرامون تیم فوتبال نفت از خراب شدن زمین چمن ورزشگاه شهید بهنام محمدی گرفته تا انتقال بازی خانگی مقابل سپاهان به اهواز رخ داده بود و شاید این‌ها نیز در استعفای این مدیر بی‌تاثیر نبوده باشند.

 روز گذشته نیز در حالی که مقرر شده بود، نفت در ورزشگاه شهدای فولاد پذیرای تیم سپاهان باشد، اتوبوس این تیم به دلیل این که مسئولان باشگاه نفت باید چک ضمانت به پیمانکار ورزشگاه می‌دادند تا می توانستند بازی خود را برگزار کنند، ۲۰ دقیقه‌ای پشت درهای ورزشگاه معطل ماند.

نفت در بازی با سپاهان نیز با حساب ۳ بر صفر مغلوب شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha