• جمعه / ۳۰ مهر ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400073021724
  • خبرنگار : 71660

برنامه اقتصادی سازمان ملل متحد برای کمک مستقیم به افغان‌ها

برنامه اقتصادی سازمان ملل متحد برای کمک مستقیم به افغان‌ها

سازمان ملل متحد اعلام کرد که یک نوع صندوق بحران را برای ارائه مستقیم پول به افغان‌ها برای جلوگیری از بحران انسانی و فروپاشی اقتصادی پس از تسلط طالبان در ماه اوت، راه اندازی کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه ینی شفق، برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP) به عنوان بخشی از واکنش کلی برای جلوگیری از فاجعه انسانی و فروپاشی وضعیت اقتصادی افغانستان، ابتکار نوینی را تحت عنوان صندوق بحران آغاز کرد.

آخیم اشتاینر، مدیر برنامه توسعه ملل متحد در کنفرانس مطبوعاتی سازمان ملل متحد در ژنو گفت: این کشور به کمک‌های بشردوستانه فوری نیاز دارد، اما ما همچنین باید اقتصاد محلی را تداوم بخشیم. این برای اطمینان از اینکه مردم هنوز معیشت دارند و احساس می‌کنند آینده‌ای در جوامع خود دارند، اساسی و ضروری است.

براساس برنامه توسعه سازمان ملل متحد، کلیه کمک‌های ارائه شده مستقیما براساس ارزیابی‌های بی طرفانه‌ای که با رهبران جامعه محلی و مستقل از مقامات طالبان انجام می‌شود، به افغان‌ها تحویل داده می‌شود. این برنامه با حمایت از آسیب پذیرترین جمعیت‌ها و از بین رفتن مشاغل خرد در افغانستان، ورودی خود را ارائه می‌دهد.

اشتاینر گفت که این ابتکار می‌تواند بودجه را به فعالیت‌های اجتماعی هدایت کند و کمک‌هایی را برای حمایت از مشاغل کوچک و خرد به ویژه مشاغل متعلق به زنان، ارائه دهد.

برنامه توسعه سازمان ملل متحد قصد دارد از افراد دارای معلولیت، افراد مسن و آسیب پذیرترین افراد از طریق "درآمد موقت" حمایت کند.

این طرح به تقویت و مدیریت بلایای طبیعی از جمله بازسازی کانال‌ها و حفاظت از سیل برای محافظت از زمین‌های کشاورزی کمک می‌کند.

ترکیه و دولت جدید افغانستان در افغانستان اولین دیدار خود را از زمان به قدرت رسیدن طالبان در ۱۵ اوت انجام دادند. طالبان با فرار رئیس جمهور و دیگر مقامات ارشد از کابل، کابل را تصرف کردند. آن‌ها یک دولت موقت به ریاست حسن آخوند تشکیل دادند. قدرت‌های جهانی از این گروه خواسته‌اند تا دولتی فراگیر را به نمایندگی از تنوع قومی کشور تشکیل دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha