جلسه شورای زکات استان هرمزگان، بعد از ظهر امروز (۲۹ مهرماه) با حضور مدیرکل امور اجرایی زکات کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور، نماینده ولیفقیه در استان و سایر اعضای این شورا برگزار شد.
نماینده ولیفقیه در هرمزگان در این جلسه اظهار کرد: آموزش و پرورش و آموزش عالی ما در شناساندن مسئله زکات به کودکان، نوجوانان و جوانان سهم دارند و باید در متدهای آموزشی خود مسئله زکات را موردتوجه قرار دهند.
حجتالاسلاموالمسلمین محمد عبادیزاده با تأکید بر ضرورت توجه بیشتر رسانه به مسئله زکات و تلاش برای ترویج این فریضه الهی، تصریح کرد: گاهی تبلیغات غیرمستقیمی که در قالب تولید فیلمهای فاخر توسط فیلمسازان صورت میگیرد، میتوانند آموزههای زکات را با ظرافت به مردم آموزش دهند.
نماینده ولیفقیه در هرمزگان عنوان کرد: برگزاری کارگاههای آموزشی ویژه روحانیون، فرهیختگان و فرهنگیان، برپایی میزگردهای تخصصی، تشویق مجموعههای مردمی، استفاده از فرصت فضای مجازی میتواند در زمینه توسعه فرهنگ زکات بسیار تأثیرگذار باشند.
عبادیزاده بیان کرد: ما امروز نیازمند یک برنامهریزی در حوزه توسعه فرهنگ زکات هستیم و در این راستا فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب بسیار گرهگشاست. وقتی به صورت چهره به چهره به سراغ مردم برویم و از آنها بخواهیم که در زمینه بخشیدن سهم فقرا و ایتام از اموالشان مشارکت کنند بسیاری از مشکلات در این زمینه حل میشوند. هرمزگان جز ۳ استانی است که بیشترین سهم نفرات شتر را داشته و همچنین درختان نخل و لیموی بسیاری نیز دارد اما سهم زکات ما در این حوزهها بسیار کم است.
وی در پایان یادآور شد: دلیل پایین بودن سهم زکات در استان هرمزگان این است که در این زمینه کار تخصصی و تبلیغ مؤثر و چهره به چهره صورت نگرفته است و نیاز است که توجه بیشتری از سوی مبلغین و روحانیون در این زمینه انجام شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان نیز در این جلسه اظهار کرد: ظرفیتهایی چون روحانیون مستقر و هجرت را در طول سال برای توسعه و ترویج فرهنگ زکات در اختیار داریم.
وی افزود: خوشبختانه ارتباط خوبی نیز بین روحانیون سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه علمیه استان وجود دارد. روحانیون مستقر هم در زمینه ترویج فرهنگ زکات و هم در زمینه جمعآوری زکات فعالیتهای خوبی به خصوص در روستاهای استان داشتهاند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان بیان کرد: یکی از موضوعاتی که روحانیون مستقر و اعزامی ما در سراسر استان در کنار موضوعاتی چون نماز به آن میپردازند، مسئله زکات است. با وجود شیوع ویروس کرونا در ۲ ساله گذشته برگزاری همایشها و اجلاسهای ما در حوزه زکات با رعایت کلیه پروتکلهای بهداشتی پابرجا بوده است.
انصاریراد تصریح کرد: امیدوارم بتوانیم از فرصت و ظرفیتهایی که در اختیار داریم در جهت توسعه فرهنگ زکات استفاده کنیم. اگر امکانپذیر باشد که کمکی برای تأمین اعتبار تجهیز و احداث خانههای عالم در سطح استان فراهم شود، روحانیون مستقر ما میتوانند فعالیتهای مؤثرتری در زمینههای مختلف ارائه دهند.
انتهای پیام
نظرات