علیاکبر صفیپور چهارشنبه، ۲۸ مهر، در مراسم افتتاح نخستین هنرستان هنرهای زیبای دختران در مشهد با اشاره به نصب نام دکتر مریم زینالپور بر سردر هنرستان هنرهای زیبای دختران، اظهار کرد: بر اساس دستورات اباغی وزیر ارشاد اسلامی تمام این هنرستانها باید هر هفت رشته هنری که در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است را باید داشته و از امکانات کافی برخودار باشند. قطعا این رشتهها در سالهای آتی در این هنرستان راهاندازی و آموزش داده خواهد شد.
وی با اشاره به نقش خیرین در راهاندازی چنین مجموعههایی گفت: جامعه ایرانی قطعا به وجود خیرین افتخار میکند و هم امروزیها و هم نسلهای آینده قدر آنها را میداند. هنرستانهای هنرهای زیبا عمری بیش از ۱۰۰ سال دارد و سابقه آن به تاسیس مدرسه کمالالملک در سال ۱۲۸۷ هجری شمسی بازمیگردد. بر این اساس سابقه تاسیس آموزشگاه هنر در این کشور از تاسیس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فراتر میرود. هر جایی که ما بخواهیم ارزش آموزش هنر میان ایرانیان را گوشزد کنیم، این مساله را به میان خواهیم کشید.
صفیپور تصریح کرد: امروز درخت با عظمت دیگری به نام هنرستان هنرهای زیبای دخترانه مرحوم دکتر مریم زینالپور در شهر مشهد در کنار درخت بسیار کهنسالی که توسط کمالالملک در این کشور کاشته شد و نسلهای بعدی آن را پرورش دادند، رویید. قطعا شکوفاییهای این هنرستان را در آثاری که در آینده تولید خواهد شد، خواهیم دید.
توجه به بانوان همواره نتیجهبخش بوده است
همچنین عزت میرنجاتی، سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات تمام کسانی که در افتتاح این هنرستان زحمت کشیدهاند، گفت: افراد بسیاری بانی ایجاد این فضای آموزشی شدهاند تا بتوان فعالیتهای هنری را برای دختران این سرزمین توسعه داد. خوشبختانه این هدف اداره آموزش و پرورش استان تحقق پیدا کرد که امیدواریم چنین اقداماتی همچنان ادامه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه توجه به بانوان همیشه نتیجهبخش بوده، ادامه داد: دختران سرزمین خورشید میراثدار بانوان حوزه فرهنگ، هنر و ادب سرزمین ایران هستند و این دختران با تلاش، تعهد، پویایی، خلاقیت و توانایی خود میتوانند رهروان شایستهای برای ادامه هنر این مرز و بوم باشند و در ارتقا و شکوفایی این کشور سهم بزرگی را بر عهده گیرند.
انتهای پیام
نظرات