• چهارشنبه / ۲۸ مهر ۱۴۰۰ / ۱۹:۳۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400072820887
  • خبرنگار : 50177

یک فعال دانشجویی خواستار شد:

تشکیل دولت سایه دانشجویی

تشکیل دولت سایه دانشجویی

ایسنا/لرستان یک فعال دانشجویی خواستار تشکیل دولت سایه دانشجویی در لرستان شد.

علی محرابی در نشست تخصصی، نقش‌آفرینی دانشجویان در توسعه کشور در راستای بیانیه گام دوم انقلاب، که به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی لرستان و با حضور روسا و نهاد رهبری دانشگاه‌های استان در محل  کنفرانس دانشکده اقتصاد دانشگاه لرستان برگزار شد، اظهار کرد: توسعه شاخص‌های فراوانی دارد که برای رسیدن به این شاخص‌ها، باید برنامه داشته باشیم و این برنامه را مدیران اجرا می‌کنند.

وی بیس توسعه را دانشجویان برشمرد و با بیان اینکه چنانچه دانشجویان قوی باشند به سمت توسعه حرکت خواهیم کرد، افزود: مدیری را ندیدم که ظرفیت این را داشته باشد چنانچه دانشجویی مشکلی را بیان و انتقاد کند آن را قبول و بپذیرد.

در بحث فرهنگ سازی نیز با مشکل مواجه‌ایم

این فعال دانشجویی با بیان اینکه حتی در بحث فرهنگ سازی نیز با مشکل مواجه‌ایم، یادآور شد: کدام مدیر استانی و کشوری را داریم که دانشجو را به حساب بیاورد و در تصمیم‌سازی خود از ظرفیت دانشجویان استفاده کنند، مدیران دیدی از بالا به دانشجویان دارند و داشتند.

محرابی خواستار تشکیل دولت سایه دانشجویی در استان شد و بیان کرد: لرستان به عنوان پایلوت، برای تشکیل این مهم در نظر گرفته شود.

جامعه ما دچار توسعه نامتوازن است

در ادامه این نشست، رضا مختاری از دیگر فعالین دانشجویی لرستان با بیان اینکه باید به بازتعریفی از توسعه برسیم، افزود: اینکه در جامعه فرد بی‌سواد نداریم توسعه محسوب نمی‌شود، چراکه توسعه ابعاد مختلفی دارد.

وی گفت: اگر جامعه را توسعه محور و توسعه یافته حساب کنیم،  باید به همه ابعاد اجتماعی، آموزشی، فرهنگی و ... آن پرداخته شود.

این فعال دانشجویی با انتقاد از اینکه جامعه ما دچار توسعه نامتوازن بوده که در خیلی از بخش‌ها توسعه قابل قبولی داشته و بسیاری از بخش‌ها مغفول مانده است، بیان کرد: رشد علمی آموزش نیز کاهش داشته و در این فضای کرونایی نباید انتظار کیفیت آموزشی از فضای مجازی داشت و باید به زیرساخت‌ها بیشتر توجه شود.

دانشگاه فرهنگیان لرستان کیفیتی را که مدنظر است ندارد

رضا صدیقی از دیگر دانشجویان فعال لرستان با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان کیفیتی را که مدنظر است ندارد، افزود: در دانشگاه فرهنگیان، قرار است دانشجو معلم تربیت شود و در نهایت نسل آینده به دست آنان تربیت شود.

وی با بیان اینکه به لحاظ اساتید و نوع برخورد آنان باید به این دانشگاه بیشتر توجه شود، عنوان کرد: به لحاظ امکانات باید نگاه ویژه‌ای به دانشگاه فرهنگیان استان داشت.

نباید نسبت به بیانیه گام دوم انقلاب، نگاه جزیره‌ای داشته باشیم

در ادامه این نشست، حامد غفوری، از فعالین دانشجویی گفت:  نباید در این مجالس دنبال مسایل کلیشه‌ای باشیم و بگوییم هیچ مشکلی نداریم بلکه قرار است این نشست‌ها منتج به یک سری رویکردها شود تا به مانیفستی که مقام معظم رهبری ترسیم کردند بر اساس نقشه برسیم.

وی با بیان اینکه نباید نسبت به بیانیه گام دوم انقلاب، نگاه جزیره‌ای داشته باشیم، عنوان کرد: در دانشگاه‌ها باید دانشجوی متعهد و متخصص تربیت شود.

این فعال دانشجویی  با تاکید براینکه نظام تربیتی در دانشگاه‌های ما وجود ندارد  و اینکه نتوانسته‌ایم فارغ‌التحصیل و دانشجویی در تراز انقلاب اسلامی تربیت کنیم به خاطر فقدان همین نظام تربیتی است، عنوان کرد: دانشگاهیان باید نگاه عمیق‌تری داشته باشند و صحبت‌های کلیشه‌ای را کنار بگذارند.

دست‌هایی در کار است که می‌خواهند دانشجو زیرزمینی باشد

وی بیان کرد: متاسفانه دست‌هایی در کار است که می‌خواهند دانشجو زیرزمینی باشد و این مساله است در حالیکه لانه جاسوسی را دانشجویان فتح کردند و در هشت سال دفاع مقدس، فرماندهان، دانشجویان دانشگاه‌ها بودند و چه اتفاقی افتاده است که دانشجویان ایده‌آل مسیولین نیستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha