• سه‌شنبه / ۲۷ مهر ۱۴۰۰ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400072719462
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران خبر داد

برگزاری آیین اختتامیه نخستین دوره استانی جشنواره «فانوس» در مازندران

برگزاری آیین اختتامیه نخستین دوره استانی جشنواره «فانوس» در مازندران

ایسنا/مازندران مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران از برگزاری آئین اختتامیه اولین دوره استانی جشنواره «فانوس» در مازندران خبر داد.

«عبدالله ملکی» صبح امروز در جمع خبرنگاران از برگزاری آئین اختتامیه نخستین دوره استانی جشنواره هنری «فانوس» در مازندران خبر داد و اظهارکرد: این مراسم با تقدیر از برگزیدگان جشنواره چهارشنبه ۲۸ مهر ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه در سالن اجتماعات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

ملکی از حضور ۱۱۰ هنرمند مازندرانی در این جشنواره خبر داد و عنوان کرد: در مجموع ۷۰۹ اثر در بخش‌های مختلف جشنواره اعم از تلویزیونی و سینمایی، هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی، موسیقی و سرود، رادیویی و بخش آزاد به دبیرخانه ارسال شد و ۲۱۹ اثر به مرحله نهایی راه یافت.

به گفته مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران ۱۹ هنرمند برگزیده در بخش‌های مختلف جشنواره در مراسم اختتامیه تجلیل می‌شوند.

وی گفت: آثار برگزیده در هر بخش به پنجمین جشنواره ملی هنری «فانوس» در استان خراسان رضوی راه می‌یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha