مهران تیشه گران، امشب ۲۴ مهرماه در آیین گرامیداشت هفته تربیت بدنی و روز عصای سفید، اظهار کرد: با توجه به بیماری کرونا که باعث تعطیلی بیشتر فعالیتهای ورزشی شده بود، ولی به همت ادارات کل کشور برخی از مسابقات در حال برگزاری است و امیدوارم که بعد از این هم در سطح جهان این مشکل حل شود و همه ما بتوانیم به زندگی عادی خود برگردیم.
به گزارش ایسنا، وی افزود: از جمله مشکلات ورزشکاران ناشنوا، عدم انتقال خواستههای خود به مخاطب است و بر همین اساس، مظلوم ترین محرومیتها و محدودیتها ناشنوایی است.
تیشه گران با بیان اینکه هیچ فرقی بین افراد ناشنوا و شنوا نباید وجود داشته باشد، تصریح کرد: ما باید ناشنوایان را به خوبی ببینیم و درک کنیم و زمینه را برای قهرمان شدن آنها آماده کنیم.
وی ادامه داد: خدمت به ناشنوایان بسیار کار پسندیدهای است و امیدوارم در آیندهای نزدیک شاهد موفقیتهای ناشنوایان در عرصههای مختلف ورزشی باشیم.
وی با بیان اینکه در ورزش معلولان واقعا خدمت رسانی بسیار سخت است، افزود: باید حمایت صورت گیرد و خدمت به معلولان به عنوان گمنامان ورزش فراهم شود.
تیشه گران یادآور شد: امیدواریم روزی برسد که معلولیتها کاهش یابد و روزی برسد در جامعه ما هیچ معلولی وجود نداشته باشد.
حسن عزیزی، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: مقرر شده با همت و همکاری وزارتخانه بتوانیم در راستای ارتقای زندگی معلولان و جانبازان گام برداشته و خدمات خوبی را ارائه کنیم.
وی با تقدیر از همه همکاران در هیات ورزشهای نابینایان و کم بینایان، تصریح کرد: برنامههایی در هفته پارالمپیک تدارک دیده شده و به دنبال تقویت موضوع ایمان و خودباوری در جامعه معلولان هستیم.
عزیزی با بیان اینکه شاهد افتخارآفرینی معلولان در سه ماه گدشته در مسابقات پارالمپیک توکیو، افزود: در این دور از مسابقات، کاروان ایران توانست نتیجهای تاریخی را رقم بزند.
وی افزود: از خانوادههای معلولان میخواهیم به ما کمک کنند تا بتوانیم معلولان را که به واسطه نقص جسمی شاید نتوانند در جامعه به شیوه عادی فعالیت کنند، در حوزه ورزشهای حرفهای فعال کنیم تا زمینهای برای استعدادیابی و شکوفایی استعدادهای این حوزه فراهم شود.
وی با تاکید بر تکریم پیشکسوتان ورزش که در تربیت نسل جدید ورزشی اهتمام ورزیدهاند، افزود: امیدواریم جامعه بستر گسترش این فعالیتها را فراهم کند.
عزیزی یادآور شد: خراسان جنوبی با آمار بالای تصادفات و ازدیاد ازدواجهای فامیلی، ۲۲ هزار معلول دارد که این امر موید این است که باید تلاش ویژهای داشته باشیم تا زمینه را برای معرفی این افراد در حوزه توانمندیهایشان فراهم آوریم.
وی خاطرنشان کرد: بی توجهی به تشکیلات هیات ناشنوایان پذیرفته نیست و در اولین رقم اعتباری مبلغ ۲۵۰ میلیون ریال به هیات ناشنوایان استان تخصیص داده خواهد شد و از سالنهایی که در بحث مزایده گذاشته میشود حتما یک سالن را در اختیار ورزشکاران ناشنوا خواهیم گذاشت تا با این نگاه هم ورزشکاران نابینا و کم بینا و هم ورزشکاران ناشنوا و کم شنوا بتوانند از آن استفاده کنند.
انتهای پیام
نظرات