آرش محمدی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه کشت کرفس در طارم از اوایل مهرماه آغاز شده و تا اواخر این ماه در این شهرستان ادامه دارد، اظهار کرد: پیشبینی میشود امسال ۳۴۰ هکتار از اراضی طارم به کشت کرفس اختصاص یافته و ۲۰ هزار و ۴۰۰ تن محصول از این اراضی برداشت شود.
وی افزود: محصول کرفس در این شهرستان کشت نشائی داشته و فریموس تنها رقم کشت شده کرفس در این منطقه است.
این مسئول با بیان اینکه محصول کرفس، اولین محصولی است که در این شهرستان برداشت میشود، تصریح کرد: کرفس در طارم بسته به شرایط آب و هوایی در اواخر اسفندماه یا اوایل فروردینماه برداشت شده و تا اواخر فروردینماه نیز ادامه مییابد و با توجه به اقلیم این منطقه محصول کرفس نیز از کیفیت خوبی برخوردار است.
محمدی با بیان اینکه بیشتر محصول کرفس طارم توسط تهران خریداری شده و به آنجا ارسال میشود، ادامه داد: کرفس محصولی سبز بوده و مصرف تازهخوری دارد، به همین دلیل بهتر است کشاورزان طارمی از مصرف بیرویه کود اوره و سایر سموم شیمیایی بپرهیزند تا برای سلامتی افراد نیز مضر نباشد.
کارشناس مسئول زراعت جهادکشاورزی شهرستان طارم خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه کرفس معمولاً در فصل پاییز و زمستان رشد میکند، مشکل بیآبی و کمبود آب شامل این محصول نمیشود.
انتهای پیام
نظرات