• جمعه / ۲۳ مهر ۱۴۰۰ / ۲۰:۳۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400072316245
  • خبرنگار : 50356

رئیس اتحادیه بار فروشان مشهد:

سرمای زودرس گوجه فرنگی را گران کرد

سرمای زودرس گوجه فرنگی را گران کرد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اتحادیه بارفروشان مشهد از افزایش قیمت گوجه فرنگی در مشهد خبر داد و گفت: سرمای زودرس و به پایان رسیدن فصل برداشت قیمت گوجه فرنگی در برخی شهرستان‌ها را افزایش داده است.

حیدر ساکن برجی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر قیمت هر کیلو از این محصول حداکثر تا ۱۳ هزار تومان افزایش پیدا کرده است. 

وی افزود: این افزایش قیمت تا زمانی که بار جدید از دیگر استان‌ها به خراسان رضوی برسد، ادامه خواهد داشت. البته باید توجه داشت این جابه‌جایی نیز زمان‌بر و هزینه‌بر است.

رئیس اتحادیه بارفروشان مشهد درباره پراکندگی قیمت این محصول در بازار مشهد عنوان کرد: پراکندگی قیمت این محصول در بازار بستگی به کیفیت آن ‌دارد. همچنین احتمال می‌رود این افزایش قیمت در بازه ۲ الی سه روز در مشهد ادامه پیدا کند اما به مرور زمان در سطح کشور نیز این گرانی دیده خواهد شد و تا تامین گوجه فرنگی نیز تداوم پیدا خواهد کرد.

ساکن برجی تصریح کرد: هنگامی که میزان تولید پاسخگوی تقاضای‌ مردم نباشد، افزایش قیمت چند روزی اتفاق می‌افتد اما با تامین تقاضا و رسیدن بار جدید شاهد کاهش قیمت‌ها خواهیم بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha