به گزارش ایسنا علی سلاجقه به همراه اصغر دانشیان - معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس - و هیات همراه روز گذشته در بازدید از صندوق ملی محیط زیست و دیدار و گفتوگو با اعضای هیئت مدیره، ایجاد درآمد پایدار را امری ضروری عنوان کرد و بر ضرورت اجرای این موضوع تاکید کرد.
وی در ادامه به موضوع مالیاتهای محیط زیستی اشاره کرد و گفت: همه نسبت به ارتقای محیط زیست و احیای آن موظف هستیم و هر کس به هر اندازهای که از این بستر استفاده میکند باید مشارکت در ارتقای آن داشته باشند. از این رو شرکتها و سازمانها موظف به پرداخت مالیات هستند تا محیط زیستی سالم به آیندگان تحویل دهیم.
سلاجقه کنوانسیونها و مشارکت صندوق در این امر را مهم دانست و گفت: حمایت از این کنوانسیونهای بینالمللی میتواند حضور و مشارکت صندوق را در عرصه بینالمللی فراهم کند.
وی ضمن تاکید مجدد بر آموزش و تعامل با بستر فرهنگسازی گفت: صندوق همواره باید در این امر با برنامهریزیهای خوب نقش سازندهای در ارتقای فرهنگ و آموزش محیط زیست داشته باشد و در تمام مقاطع آموزشی با مشارکت آموزش و پرورش، دانشگاهها و رسانهها اعم از صدا و سیما، خبرگزاریها، پایگاههای خبری و سمنها و سایر نهادهای دلسوز محیط زیست همکاری شود.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با تاکید بر بحث تجهیز مراکز پایش آب و خاک و هوا در سطح کشور گفت: این بخش هم برای ما بسیار اهمیت دارد چرا که میتوانیم اطلاعات و دادههای آماری خوبی داشته باشیم و میتواند نقش بسزایی در تهیه و تدوین برنامههای مختلف ایفا کند.
وی با تاکید بر انسجام بین سازمان حفاظت محیط زیست با سایر ارگانها اظهارکرد: این انسجام و همکاری با سایر ارگانها به عنوان یک اصل در سازمان مطرح است و میتواند نقش مهمی در جامعه بشری داشته باشد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان حفاظت محیط زیست، در این نشست مسعود شهسواری - رئیس هیات مدیره صندوق ملی محیط زیست - به ارائه گزارشی از عملکرد این صندوق و هدف ازتشکیل آن پرداخت.
وی با اشاره به اینکه این صندوق هیچ ردیف بودجهای از دولت دریافت نمیکند، خاطر نشان کرد: این صندوق یک موسسه عمومی غیردولتی است که منابع مورد نیاز خود را از طریق کمکهای بخشهای دولتی و غیر دولتی داخلی و خارجی تامین میکند، از این رو این کمکها کاملا در چارچوب اساسنامه و قانون است.
شهسواری با اشاره به این که صندوق محیط زیست بهصورت بالقوه علاوه بر پتانسیل برنامههای مشارکتی با موسسات اعتباری، شرکت های بیمه، دانشگاهها، صندوقهای محیط زیستی و شرکتهای دانش بنیان ظرفیتهای متعددی را برای تاسیس موسسات اعتباری و بیمه و شرکت دارد، گفت: تحقق این امر با برنامهریزیهای انجام شده در حال تحقق است.
رئیس هیات مدیره صندوق ملی محیط زیست به اهمیت استفاده از طرحهایی که دارای توجیه اقتصادی، فنی و محیط زیستی هستند، اشاره و اظهارکرد: سعی داریم با استفاده از توان علمی و شرکت در پروژههای درآمدزای زیستمحیطی و مشارکت شرکتهای دانشبنیان حضوری فعال داشته باشیم و شاهد درآمدزایی نیز در این حوزه باشیم .
وی در ادامه به تشریح برخی از اقدامات و دستاوردهای صندوق ملی محیط زیست در چند سال اخیر پرداخت و گفت: صندوق ملی محیط زیست از هیچ کمکی برای بهبود عملکرد سازمان دریغ نکرده است.
در ادامه این جلسه امیرارسلان مهاجری طهرانی - مدیرعامل و عضو هیات مدیره صندوق محیط زیست - به ارائه گزارشی تفصیلی از عملکرد و اقدامات صندوق پرداخت.
انتهای پیام
نظرات