سمیه نامدار طجری عضو هیات علمی دانشکده علوم ورزشی و مسوول آزمایشگاه علوم شناختی دانشگاه مازندران در آیین افتتاح این مرکز گفت: به مجموعه چهار فناوری اطلاعات، زیستی، شناختی و نانو، فناوری همگرا گفته میشود که در همافزایی و یکپارچگی باهم قادرند به نیازهای انسان پاسخ گویند و از ابتدای هزاره سوم در جهان مورد توجه قرار گرفتهاند.
نامدار با اشاره به اینکه دانشگاه مازندران به عنوان دانشگاه مادر منطقه و با هدف توسعه علوم شناختی در منطقه شمال کشور توانست آزمایشگاه علوم شناختی را در آستانه سال تحصیلی ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۰ راهاندازی کند، افزود: در حال حاضر پروژههایی در حوزه علوم شناختی و نورومارکتینگ در این آزمایشگاه در حال انجام است. این آزمایشگاه در حال حاضر مجهز به دو سیستم دادهبرداری ۳۲ کاناله برای ثبت EEG و ERP است.
مسئول آزمایشگاه علوم شناختی دانشگاه در پایان با تاکید بر این نکته که دانشگاه مازندران آماده خدمترسانی به پژوهشگران، روانشناسان و روانپزشکان در منطقه است، اظهارکرد: راهاندازی و تجهیز این آزمایشگاه از طریق گرنت مشترک جمعی از اساتید دانشگاه مازندران، حمایت مالی دانشگاه و ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی صورت پذیرفته است.
انتهای پیام
نظرات