• سه‌شنبه / ۲۰ مهر ۱۴۰۰ / ۲۲:۰۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400072014384
  • خبرنگار : 50088

۴۰۰۰ سهامدار تایبادی پس از ۱۱ سال همچنان بلاتکلیف مانده‌اند

۴۰۰۰ سهامدار تایبادی پس از ۱۱ سال همچنان بلاتکلیف مانده‌اند

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل شرکت توسعه عمران وحدت تایباد گفت: این شرکت ۱۱ سال گذشته با ۴۰۰۰ سهامدار تشکیل شد و به ثبت رسید. سهامداران برای هر سهم مبلغ ۲۵۰ هزار ریال واریز کردند و در ۲۷ درصد از سهام منطقه ویژه اقتصادی دوغارون شریک شدند.

براساس مراجعه جمعی از سهامداران شرکت توسعه عمران وحدت که ۱۱ سال پیش با سرمایه مردمی تاسیس شد و تاکنون هیچ عایدی برای مردم شهرستان نداشته موضوع را از طرق مدیرعامل این شرکت خاص پیگیری کردیم.

جهانگیر ابوبکری در گفت‌وگو با ایسنا در این خصوص اظهار کرد: سهامداران ۱۱ سال اندک سرمایه خود را به امید توسعه اقتصادی و فراهم کردن زمینه‌های اشتغال در این شرکت سرمایه گذاری کردند و تاکنون هیچ عایدی نصیب مردم این شهرستان از سود سهام نشده است.

وی افزود: ۴۵ درصد منطقه ویژه اقتصادی دوغارون با سهام مردم در قالب پنج شرکت تعاونی بومی تشکیل شده و مردم در آن سهیم هستند اما با پیگیری‌های انجام شده تاکنون به بهانه‌های نبود پول و سرمایه هیچ سودی عاید مردم نشده علاوه بر سود مالی سهامداران از اشتغال در این منطقه نیز محروم هستند.

ابوبکری بیان کرد: در مدت ۱۱ سال در سه نوبت مبلغ ۸۱۰ میلیون ریال به حساب این شرکت واریز شده که به دلیل ناچیز بودن مبلغ، همچنان بلااستفاده در حساب شرکت باقی مانده، گذشته از آن تمام هزینه‌های دفتر شرکت از حساب شخصی بوده و هیچ حقوق و مزایایی در برندارد، خواسته سهامداران برای شفاف سازی درآمدهای شرکت کاملا به حق بوده و مسئولان باید پاسخگو باشند.

وی توضیح داد: بارها از طریق مراجع قانونی پیگیری شده که با توجه به اینکه در شهرستان زنان و مردان باسواد و تجربه حضور دارند چرا مدیران ارشد منطقه ویژه اقتصادی دوغارون باید غیربومی باشند و از ظرفیت افراد بومی حاضر در منطقه استفاده نمی‌شود.

ابوبکری با اشاره به ثبت شرکت تعاونی‌های جدید در شهرستان تاکید کرد: وقتی یک شرکت خاص مدت ۱۱ سال هیچ سود و عایدی نداشته چرا مسئولان اجازه ثبت شرکت تعاونی دیگری را صادر می‌کنند، اکنون پنج شرکت تعاونی در این شهرستان با سرمایه مردم تشکیل شده که پس از مراحل ثبت هیچ سودی به سهامدار تعلق نگرفته و تنها نارضایتی را دربرداشته اگر شرکت‌ها یکپارچه بودند و به دنبال اضافه کردن شرکتی نبودیم شاید شاهد توسعه سود سهام و اشتغال زایی بودیم.

سهامداران درخواست جلسه حضوری با هیات مدیره شرکت، فرماندار و امام جمعه شهرستان را خواستار هستند تا موضوع شفاف سازی و تکلیف چهار هزار نفر سهامدار مشخص شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha