رعنا قربانی، امروز ۲۰ مهرماه در هفتمین جلسه کار گروه گندم ، آرد و نان شهرستان ماکو که در محل فرمانداری برگزار شد، با تاکید بر رعایت زمان پخت، وزن چانه و نوع پخت از سوی نانوایان اظهار کرد : متاسفانه برخی از نانوایان و اصناف سودجو با ضایع کردن حق سایر همشهریان خود اقدام به احتکار و گران فروشی نان می نمایند که این امر خلاف شرع و دور از انصاف است و باید با متخلفان برخورد شود .
وی با بیان اینکه با پیگیری های صورت گرفته ۵۰ تن آرد سهمیه ترمیمی به واحد های نانوایی شهرستان اختصاص می یابد، خاطر نشان کرد: میزان مصرف نان در ماکو به دلیل داشتن جمعیت شناور و فعالیت گمرک بازرگان بیشتر از شهرستان های همجوار است که باید مسئولین امر در تخصیص آرد یارانه ای این مهم را نیز لحاظ کنند.
به گزارش ایسنا، کاظمی رئیس اداره صمت ماکو نیز در این جلسه گفت : در ۶ ماهه نخست سالجاری ۱۲۷۰ مورد بازرسی از واحد های نانوایی شهرستان صورت پذیرفته که در این راستا ۲۲۷ پرونده تخلف به ارزش ۲۶۲ میلیون تومان تشکیل شده است.
انتهای پیام
نظرات