به گزارش ایسنا، این مطالعه از زمان شروع پاندمی کرونا در ایران و بروز کیسهای مثبت در شهرستان فسا آغاز شد. در این پژوهش، کلیه افراد تازه تشخیص داده شده تا زمان بهبودی کامل یا ترخیص از بیمارستان مورد بررسی قرار گرفتند و سطح امنیت غذایی آنها ارزیابی شد.
نتیجه این تحقیق نشان داد، افرادی که در یک سال گذشته ناامنی غذایی را تجربه کرده بودند، بعد از ابتلا به بیماری کرونا با احتمال ۳.۹ برابر بیشتر از افرادی که امنیت غذایی داشتهاند در بیمارستان بستری شدهاند.
این مقاله در نشریه scientific report با ایمپکت فاکتور ۵.۱ به چاپ رسیده است.
در انجام این مطالعه زینب همتدار، سمیه ابوالقاسمی، مریم مرادی، محمد آریا، محمد مهدی تقیزاده و جلال کریمی؛ پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی فسا مشارکت داشتند.
انتهای پیام
نظرات