علیرضا عباسی در حاشیه بازدید از مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی در گفت و گو با ایسنا، گفت: پارک علم و فناوری البرز در خیلی از شاخصها از نظر تعداد شرکتها، نفرات و درآمد ظرفیتهایی دارد که بسیاری از استانها ندارند ولی از لحاظ بودجهای در پایینترین ردیفها قرار داد.
عباسی افزود: البرز از نظر وسعت جغرافیایی سه دهم درصد کشور وسعت دارد ولی میتوانیم با کارهای فناورانه استان را از لحاظ عملکردی به شرایط خوبی برسانیم.
وی گفت: سال گذشته نیز تلاش کردیم بودجه پارک علم و فناوری استان را افزایش دهیم و افزایش بودجه ۷۰ درصدی وجود داشت اما این عدد گمراه کننده است. بودجه مجموعه جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز حدود چهار میلیارد تومان است و حتی با وجود افزایش ۷۰ درصدی نیز ناچیز است و همچنان نسبت به باقی استانها عقب هستیم.
این مسئول افزود: باید تلاش کنیم تا افزایش پایهای داشته باشیم. دعوت از نمایندگان نیز به منطور بازدید از ظرفیتها و امکانات صورت گرفت تا این توانمندیها را با میزان ناچیز بودجه مقایسه کنند و بتوانیم این افزایش پایه را داشته باشیم.
پارک علم وفناوری البرز در پایینترین ردیف بودجهای کشور
شیوا قاسمی پور دبیر کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس هم در گفت و گو با ایسنا، به ظرفیت مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز اشاره کرد و گفت: فعالیتها در زمینه گیاهان دارویی، اصلاح نژاد دامها، صنعت نفت و پتروشیمی در این مرکز درخشان است اما حمایت چندانی از این مرکز نمیشود.
قاسمی پور افزود: در این مجموعه در مقایسه با پارکهای علم و فناوری چون مشهد و پردیس با وجود قابلیتهای بسیار، تجهیزات و امکانات بسیار کمی وجود دارد و بزرگترین مشکل این مجموعه نبود حمایت مالی است.
وی با توجه به ارتباط متقابل کمیسیون آموزش و جهاد دانشگاهی و معاون علم و فناوری به تلاش این کمیسیون برای تخصیص بودجه بهتر برای مجموعههای تحقیقاتی جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری از جمله البرز تاکید کرد و گفت: قرار داشتن البرز با این ظرفیتها در پایینترین ردههای بودجهای کشور بسیار نامطللوب است و نیاز به توجه ویژهای دارد.
وی با اشاره به وجود افراد توانمند از لحاظ علمی گفت: امسال اعتبار ویژهای برای صندوق نوآوری و شکوفایی در نظر گرفته شده و به حدود هزار میلیارد افزایش یافته است.
انتهای پیام
نظرات