• دوشنبه / ۱۹ مهر ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400071912977
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

خسارت ۶۰۰ میلیارد تومانی زلزله به شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری

خسارت ۶۰۰ میلیارد تومانی زلزله به شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: مجموع خسارت‌های برآورد شده در بخش زیربنایی، مسکونی و مردمی ۶۰۰ میلیارد تومان برآورد شد، همچنین به منازل مسکونی در شهرستان‌های اردل و فارسان نیز خسارت وارد شده است.

اقبال عباسی ۱۹ مهرماه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه از ۲۲۰ روستای واقع در شهرستان کوهرنگ در زلزله ۵.۷ ریشتری هفته گذشته به منازل و تاسیسات ۱۰۶ روستا خسارات فراوانی وارد شده است، اظهار کرد: مجموع خسارت‌های برآورد شده در بخش زیربنایی، مسکونی و مردمی ۶۰۰ میلیارد تومان برآورد شد، همچنین به منازل مسکونی در شهرستان‌های اردل و فارسان نیز خسارت وارد شده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: مجموع خسارت وارده در بخش زیربنایی ۳۷۵ میلیارد، در بخش مسکونی و معیشتی ۲۱۵ میلیارد تومان و در بخش کشاورزی ۲۰ میلیارد تومان ارزیابی شده است، همچنین خسارات بخش مردمی و معیشتی در بخش معشتی ۷۰ میلیارد و در تسهیلات ۱۴۵ میلیارد تومان است.

وی با بیان اینکه خسارات وارده به شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری در زلزله‌ اخیر کوهرنگ به ستاد حوادث و بحران کشور ارسال می‌شود، گفت: فرآیند تصویب خسارت‌ها توسط هیات وزیران و هیات دولت تا حدودی زمانبر است، پس از تصویب اعتبار مورد نیاز برای جبران خسارات ابلاغ خواهد شد.

عباسی با تاکید بر اینکه تعدادی از خانوارهای روستایی به‌علت تخریب منازل و تلفات دام دچار آسیب شده‌اند، خاطرنشان کرد: باید برای این خانوارها تا قبل از ابلاغ اعتبارات مرتبط به جبران خسارت‌ها تدبیری اندیشیده شود، می‌توان برای اسکان و توزیع اقلام موردنیاز از ظرفیت سپاه، بسیج و نهادهای حمایتی مانند کمیته‌امداد و بهزیستی استفاده کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری کرد: برای پرداخت تسهیلات و کمک‌های معیشتی به زلزله‌زدگان باید تدابیر لازن برای استقرار بانک و انجام اقدامات لازم در مناطق اندیشیده شود، همچنین دستگاه‌های اجرایی قبل از تخصیص اعتبار تدابیر لازم برای جبران خسارات به بخش‌های راه، آب و سایر موارد ضروری بیاندیشند، همچنین می‌توان از اعتبارات استانی نیز به این امر در صورت ضرورت و به پیشنهاد فرماندار اختصاص داد.

وی با اشاره به اینکه منازل مسکونی واقع در مناطق زلزله‌زده شهرستان کوهرنگ عموما از سنگ و گل ساخته شده‌اند، بیان کرد: در حال حاضر ساخت خانه با مصالح روز در این مناطق هزینه بالایی دارد، بنابراین پیگیری برای اختصاص اعتبار برای پرداخت تسهیلات تعمیر و مقاوم‌سازی منازل انجام شود، میزان خسارت‌ها در حوادث باید کاملا واقعی برآورد شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha