به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، پزشکی درحال تجربه تغییراتی است که هرگز به خود ندیده است. اطلاعات و فناوری و تکنولوژی سریعتر از توانایی ما برای سازگاری با آنها پیشرفت میکنند. با استفاده از پسوند "دیجیتال" در صنعت بهداشت دیجیتال، معنای برخی اصطلاحات ممکن است در یک نگاه چندان آشکار نباشد؛ سلامت دیجیتال، قرصهای دیجیتال، درمانهای دیجیتال و ... کلماتی از این دست هستند. ممکن است تصور شود که "درمانهای دیجیتال" و "قرصهای دیجیتال" واژههای قابل جایگزین هستند؛ اما آنها ابزارهای سلامت دیجیتال کاملا متفاوتی هستند.
با درمانهای دیجیتال (DTx) مداخلات پزشکی مستقیما با استفاده از نرم افزارهای مبتنی بر شواهد و ارزیابی شده از نظر بالینی برای درمان، مدیریت و جلوگیری از طیف وسیعی از بیماریها و اختلالات به بیماران ارائه میشوند.
«ایده پردازی در حوزه درمان های دیجیتال (در سه حوزه پیشگیری، تشخیص و درمان)»، «مسیر توسعه استارت آپ در حوزه سلامت» و «مصاحبه با افراد موفق در حیطه درمان های دیجیتال» از جمله موضوعات و محورهایی است که در این برنامه با ارائه سهند سمیعی، دکتر علی گنجی زاده، دکتر مهدی خلیق رضوی، دکتر فرشاد علامه به آنها پرداخته می شود.
دوره "دیجیتال تراپیوتیک" از روز یکشنبه ۱۸ الی پنجشنبه ۲۲ مهرماه، ساعت ۱۸ الی ۲۰ به صورت آنلاین برگزار می شود.
علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و شرکت در این برنامه به لینک https://evnd.co/ZQGL۹ مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات