• شنبه / ۱۷ مهر ۱۴۰۰ / ۱۶:۴۵
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400071711413
  • خبرنگار : 30054

نکات آموزشی مالیات نقل و انتقال خودرو

نکات آموزشی مالیات نقل و انتقال خودرو

کلیه دارندگان وسایل نقلیه عمومی از جمله تاکسی، مینی بوس، اتوبوس، وانت بار، کامیون، کامیونت و کلیه کسانی که با خودرو خود در آمد کسب می نمایند می بایست هر ساله اظهارنامه خود را ثبت نمایند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دفتر پیشخوان پارسا، همچنین در زمان نقل و انتقال خودرو از سامانه مالیات بر مشاغل خودرو ، مفاصا حساب مالیاتی دریافت کنند.

چه فاکتورهایی در تعیین مالیات مشاغل خودرو در نظر گرفته می شود؟

در تعیین مالیات مشاغل خودرو فاکتورها معیارهای متفاوتی وجود دارد. به عنوان مثال:

نوع خودرو

مدل خودرو

تعداد خودرو های مودی

 نحوه استفاده از خودرو

که هر ساله طی اطلاعیه ای از سوی سازمان امور مالیاتی اعلام می شود.

جهت دریافت تسویه حساب مالیاتی میبایست به همراه مدارک خودرو (برگه سبز، برگه کمپانی و همچنین برگه نقل و انتقال خودرو ) به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنند.

نکات مهم:

۱ : در زمان تشکیل پرونده در صورت داشتن شریک حتما این موضوع را اعلام نمایید تا در سامانه درصد مالکیت شما و شریکتان ثبت شود.

۲ : در صورتی که خودروی شما تغییر کاربری داده حتما این موضوع را اعلام نمایید

۳ : هر کس میبایست اظهارنامه مالیاتی خود را به نام خود در سامانه تشکیل دهد، به همین دلیل حتما اعلام کنید تا تشکیل پرونده به نام شما انجام شود.

۴ : در صورتی که خودروی خود را از شرکت (شخص حقوقی) خریداری کردید حتما از شرکت بخواهید تا از اداره مالیات تسویه حساب خودروی شما را تا تاریخ نقل انتقال خودرو به نام شما انجام دهد.

۵ : تشکیل پرونده افراد حقوقی در دفاتر پیشخوان انجام نمی‌گیرد و شرکت میبایست جهت تسویه حساب به اداره مالیات مراجعه کند

۶ : زمان تسویه حساب میبایست کلیه مالکین قبلی خودرو تسویه شوند . اگر اطلاعات مربوط به مالکین قبلی موجود نیست می‌بایست به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید و برگه تاریخچه وسیله نقلیه را تهیه نمایید.

۷ : درخواست های مالیاتی هر پرونده‌ای به اداره مالیات شهر مربوط به برگه سبز پرونده ارسال می‌شود. در صورتی که خودرو را از شهرستان غیر از محل سکونت خود خریداری می‌کنید، حتما تسویه حساب مالیات بر مشاغل را دریافت کنید تا دیگر مجبور نشوید برای تایید درخواست کارشناس مالیاتی با اصل مدارک به آن شهرستان برگردید.

۸ : مالیات مشاغل خودرو با سامانه عوارض شهرداری متفاوت است.

۹ : در ثبت اطلاعات خودرو دقت زیادی نمایید و همچنین قبل از پرداخت قبض مالیاتی حتما مشخصات خودروی خود را بر روی برگه قبض، با برگه سبز تطبیق دهید.

۱۰ : قبل از تعویض پلاک خودرو حتما مفاصا حساب خود را دریافت کنید زیرا برای دریافت فاصا حساب مالیاتی اصل مدارک خودرو مورد نیاز است.

۱۱ : برای جلوگیری از جریمه مالیاتی هر ساله خرداد ماه، اظهارنامه های مالیاتی خودرا ثبت نمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha