در پی رحلت مجتهد و فقیه قزوینی و عضو سابق مجلس خبرگان رهبری ، آیتالله علی شیخمحمدی تاکندی، نماینده ولی فقیه در استان و استاندار قزوین ۲ روز عزای عمومی در این استان اعلام کردند.
پیکر این روحانی برجسته ساعت ۱۴ امروز شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۰ در بقعه شاهزاده حسین(ع) قزوین تشییع و به خاک سپرده شد. در پی رحلت آیتالله محمدی تاکندی، مقامات استان قزوین پیامهای تسلیتی را صادر کردند.
در بخشی از پیام تسلیت آیتالله عابدینی، نماینده ولیفقیه در استان آمده است:
ارتحال عالم وارسته و نماینده اسبق مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری، آیتالله حاج شیخ علی محمدی تاکندی طابثراه را به حوزههای علمیه، فرزندان گرامی و دوستداران آن خطیب مردمی تسلیت عرض میکنم. آن مرحوم پیش از انقلاب، محضر درس امامخمینی (ره) و علمای بزرگی را درک کرد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز به پرورش شاگردان و گرهگشایی از کار مردم میپرداخت. از خدای متعال برای آن فقید سعید رضوان الهی و حشر با اهلبیت (ع) و برای بازماندگان صبر و اجر مسألت میکنم.
در بخشی از پیام تسلیت هدایتالله جمالیپور، استاندار قزوین آمده است:
این عالم متدین و فرزانه که از شاگردان لایق مراجع عظام تقلید حضرت آیتالله بروجردی و حضرتامام (ره) بهشمار میآمدند، با نگاه معتدل و عمیقی که نسبت به مسائل سیاسی و اجتماعی داشتند، همواره در بین اهالی قدرشناس استان قزوین و جریانهای مختلف سیاسی از احترام خاصی برخوردار بودند. حضرت آیتالله محمدی تاکندی، نماینده ادوار مردم شریف استان در مجلس خبرگان رهبری و استاد سطوح عالی حوزه علمیه استان با منش والا و نیکوی خود به عنوان یک چهره مردمدار و پشتوانه معنوی، ضمن اثرگذاری اجتماعی عمیق در بین آحاد مردم عزیز استان، شاگردان فراوانی را نیز در محضر خویش تربیت نمودند که بسیاری از آنها منشأ خدمات خیر و ماندگار در جامعه هستند.
در بخشی از پیام تسلیت سردار رفیعی آتانی، فرمانده سپاه صاحبالامر (عج) استان قزوین آمده است:
آن عالم ربانی، عمری را در راه رضای الهی سپری نمود و در سلوک مؤمنانه و تقوا زبانزد همگان بود. بیشک خدمات شایان او در عرصههای مختلف و رنجهای دوران سخت جهاد در تاریخ انقلاب اسلامی به یادگار باقی و در نزد خدای سبحان، پاداش عظیم خواهد داشت. این مجاهد نستوه، در محضر حضرات آیات اردبیلی، سبحانی، اعتمادی، سلطانی و مکارم شیرازی کسب فیض کرد و در سال ۱۳۳۶ در محضر امامخمینی(ره) به تحصیل درس تفسیر پرداخت و در دروس فلسفه و خارج فقه از محضر علامه طباطبایی و آیتالله بروجردی کسب فیض کرد. وی در عرصهٔ علمآموزی و قلم جزو ستارگان دوران بود. بیشک پرورش در مکتب بزرگان و علمای بزرگ موجب پرورش شخصیت دینی و برجسته این مجاهد عالیقدر شده و این روحیه انقلابی آیتالله، موجب پرورش نسل انقلابی شده است.
انتهای پیام
نظرات