به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش رسمی منتشر شده از سوی مرکز مدیریت راههای کشور درباره تردد وسایل نقلیه مختلف در محورهای مواصلاتی در تعطیلات پایان ماه صفر طی دو روز گذشته حدود ۴.۵ میلیون تردد انواع وسایل نقلیه انجام شده که افزایش قابل توجهی نسبت به آنچه در گذشته رخ داده بود، نشان میدهد.
بر این اساس در ۲۴ ساعته روز دوشنبه ۱۲ مهر ماه دو میلیون و ۲۲۹ هزار و ۷۶۷ وسیله نقلیه مختلف در محورهای مواصلاتی کشور تردد کردهاند که نسبت به روز قبل از آن ۱۲ درصد و نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۵ درصد افزایش یافته است.
در این بازه زمانی بر اساس اطلاعات پلاکهای ثبت شده در دوربینهای پلاک خوان دو میلیون و ۹۰۴ هزار و ۲۰۰ پلاک خودرو در محورهای برون شهری رویت شده است که از این پلاکها حدود دو میلیون و ۶۲۱ هزار و ۹۰۰ پلاک مربوط به وسایل نقلیه شخصی مردم بوده است و در این میان استان های تهران و البرز با سهمی بیش از ۶۰۰ هزار خودرو صدرنشین سفرهای استانی بودهاند. استانهای اصفهان، فارس، مازندران و خراسان رضوی در رتبههای بعدی قرار دارند. همچنین استانهای گلستان، خراسان رضوی، سمنان، قم و خراسان شمالی به ترتیب با افزایش ۷۵ درصدی، ۶۲ درصدی، ۶۲ درصدی، ۵۸ درصدی و ۵۶ درصدی بیشترین افزایش تردد را نسبت به مدت مشابه سال گذشته تجربه کردند.
آمارهای ثبت شده از روز گذشته نیز گویای همین وضعیت است. چرا که بر این اساس دو میلیون و ۲۱۷ هزار و ۱۲۳ وسیله مختلف در روز سه شنبه سیزدهم مهر ماه در محورهای مواصلاتی کشور تردد کردهاند که نسبت به روز گذشته آن (یعنی نخستین روز از آغاز سفرها برای تعطیلات پایان ماه صفر) یک درصد کاهش یافته اما در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با ۲۱ درصد افزایش همراه بوده است.
همچنین در آمارهای منتشر شده مجموع پلاکهای مشاهده شده در دوربینهای پلاک خوان در بازه زمانی دوازدهم تا سیزدهم مهر ماه به چهار میلیون و ۶۰۳ هزار و ۷۰۰ خودرو در محورهای برون شهری رسیده است که از این تعداد حدود چهار میلیون و ۲۵۲ هزار و ۱۰۰ پلاک مربوط به وسایل نقلیه شخصی بوده است. مجددا استان تهران و البرز یا چیزی حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار خودرو در رتبه اول این آمار قرار می گیرد و دیگر استانهای اصفهان، مازندران، فارس و خراسان رضوی با داشتن بیشترین سهم در خودروهای سفر رفته در جایگاههای بعدی قرار میگیرند.
همچنین مجموع ورود و خروج وسایل نقلیه در استان های مختلف و درصد تغییرات آنها نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته نشان میدهد که استانهای گلستان، گیلان، تهران و البرز و خراسان رضوی نیز به ترتیب ببا ۶۷ درصد، ۲۹ درصد، ۲۸ درصد، ۲۵ درصد افزایش بیشترین تغییرات را در سفرهای بین استانی نسبت به دیگر مناطق کشور داشتهاند.
گرچه واکسیناسیون در کشور طی هفتههای گذشته با سرعت بسیار بالایی در حال انجام بوده و بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده از سوی وزارت بهداشت تا کنون بیش از ۶۰ میلیون و ۴۱۷ هزار دوز واکسن تزریق شده است اما این سفرهای افزایش یافته عجیب و غریب میتواند نگرانیها را بابت شیوع دوباره ویروس کرونا در کشور افزایش دهد.
انتهای پیام
نظرات