• چهارشنبه / ۱۴ مهر ۱۴۰۰ / ۰۹:۵۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400071409250
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اردستان:

دامپزشکی، سلامت گوشت‌ دام کشتارگاه اردستان را تایید نمی‌کند

دامپزشکی، سلامت گوشت‌ دام کشتارگاه اردستان را تایید نمی‌کند

ایسنا/اصفهان رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اردستان گفت: به دلیل تجهیز نبودن اتاق پیش‌سرد کشتارگاه اردستان، اداره دامپزشکی آلوده نبودن لاشه های کشتارگاه به بیماری های تب مالت و تب کنگو را تایید نمی‌کند.

سعید راعی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: اداره دامپزشکی شهرستان نواقص و کمبودهای کشتارگاه دام اردستان را بارها به صورت مکتوب و حضوری برای دستگاه‌های مرتبط مانند شهرداری، شبکه بهداشت و درمان و فرمانداری ارسال کرده است، اما همچنان این مشکلات پابرجاست.

وی با بیان اینکه کشتارگاه اردستان حدود ۲۵ مورد مشکل و نواقص کوچک و بزرگ دارد، افزود: از مهمترین و اساسی ترین مشکلات کشتارگاه تجهیز نبودن اتاق پیش سرد است که با وجود اینکه در هفته دولت این قسمت افتتاح شد، اما به دلیل تکمیل نبودن، هیچ گاه به بهره برداری نرسید.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اردستان گفت: اردستان تنها شهرستان استان است که کشتارگاه دام آن مجهز به اتاق پیش‌سرد نیست و این مجموعه همچنان درگیر حواشی تعدادی از ادارات است.

راعی با گلایه از کم کاری شهرداری های اردستان و زواره در تجهیز نکردن کشتارگاه دام، گفت: شهرداری زواره اعلام کرده است که کشتارگاه به ماشین حمل گوشت نیاز ندارد و بارها دیده شده که بسیاری از قصابان، گوشت را با وسایل شخصی حمل می کنند که خود می تواند منشا بسیاری از بیماری‌ها باشد.

وی گفت: تاکنون به صورت حضوری چندبار مشکلات کشتارکاه را با معاونان فرماندار مطرح کردیم و درخواست برگزاری جلسه حل مشکلات را داشتیم، اما هیچ استقبالی نشد، به دلیل نوع برخورد مسئولان، ادارات سرد و بی انگیزه کار می‌کنند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اردستان با اشاره به اهمیت اتاق پیش‌سرد در کشتارگاه گفت: گوسفند و یا گوساله ای که درگیر بیماری هایی مانند تب مالت و تب کریمه کنگو است و وارد کشتارگاه می شود علامت خاصی ندارد و حتما گوشت آن باید ۲۴ ساعت در اتاق پیش‌سرد توقف کند تا این بیماری‌ها از بین برود.

راعی تصریح کرد: گزارش‌هایی به دامپزشکی اردستان رسیده است که برخی از افراد شهرستان درگیر تب مالت شدند که پس از پیگیری‌های انجام شده این افراد با مصرف گوشت دچار بیماری تب مالت شده بودند.

وی با بیان اینکه شهروندان نباید به هیچ عنوان گوشتی که تازه کشتار شده و ۲۴ ساعت در اتاق پیش‌سرد یا دمای یخچال توقف نداشته را مصرف کنند، افزود: شهرداری‌های اردستان و زواره به کشتارگاه یک نگاه اقتصادی دارند در صورتی که در همه شهرهای کشور نگهداری و راه اندازی کشتارگاه از وظایف اصلی شهرداری‌ها است.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اردستان تصریح کرد: اداره دامپزشکی سلامت ظاهری گوشت کشتارگاه مشترک اردستان و زواره را تا حدودی تایید می کند، اما اگر لاشه گوشتی که در آن مکان کشتار می شود و درگیر بیماری هایی مانند تب مالت و تب کنگور باشد به دلیل نبود اتاق پیش‌سرد تایید نمی کند.

راعی افزود: کشتارگاه مشترک اردستان سرویس بهداشتی ندارد و با وضعیتی که مشاهده می‌شود یک تهدید علیه بهداشت عمومی است. تعطیلی کشتارگاه اقدام موثری برای شهرستان نمی تواند باشد زیرا قصابان منطقه اقدام به کشتار غیرمجاز می کنند.

وی با بیان اینکه بنده گوشتی را که در کشتارگاه اردستان کشتار شود به هیچ عنوان برای مصرف نمی‌خرم، گفت: هنوز کشتار در کشتارگاه اردستان کاملا سنتی و با وضع بسیار آلوده و اسفباری انجام می شود و بارها دامپزشکی به مسئولان شهرستان هشدار داده که به وضع این مکان رسیدگی شود، اما هیچ اقدام موثری انجام نداده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha