• یکشنبه / ۱۱ مهر ۱۴۰۰ / ۱۶:۴۶
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400071107623
  • خبرنگار : 50223

رئیس علوم‌ پزشکی یاسوج خبر داد

افزایش قربانیان کرونا در کهگیلویه و بویراحمد

افزایش قربانیان کرونا در کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش شمار قربانیان کرونا در کهگیلویه و بویراحمد به ۹۵۱ نفر خبر داد و گفت: متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته دو بیمار جان خود را از دست دادند.

دکتر پرویز یزدان‌پناه افزود: هم اکنون ۲۱۶ بیمار در بیمارستان های استان بستری می باشند که ۱۱۲ نفر مبتلای قطعی و ۲۲ نفر از این بیماران در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان هستند.
وی اظهارکرد: از مجموع مبتلایان به کووید ۱۹ در کهگیلویه و بویراحمد ۷۲ هزار و ۵۹۵ نفر بهبود یافته گزارش شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: از ۳۳۴ نمونه دریافت شده از آزمایشگاه سلولی و مولکولی یاسوج و دهدشت که شامل تست های PCR حدود ۳۶ درصد موارد مثبت بودند بیشترین موارد مثبت در شهرستان های بویراحمد، کهگیلویه و گچساران و از ۲۷۸ نمونه رپید تست ۲۰ درصد مثبت و بیشترین آمار در شهرستان های، بویراحمد، کهگیلویه و دنا بودند.
یزدان پناه تصریح کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۱۴ هزار دوز واکسن تزریق شده است که از این تعداد بالغ بر ۱۰۳۵۹ نفر دوز اول و ۴۰۷۵ نفر دوز دوم را دریافت نموده اند.

وی بیان کرد: با توجه به آموزش مجازی  مدارس در طی هفته های آتی، لازم است که دانش آموزان ١٢ تا ١٨ سال  واکسیناسیون خود را انجام دهند تا مشکلی برای حضور آنها در کلاس های درس بوجود نیاید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha