• شنبه / ۱۰ مهر ۱۴۰۰ / ۱۵:۲۱
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1400071006633
  • خبرنگار : 71589

برنامه "هوندا" برای ساخت تاکسی پرنده، ربات‌های انسان‌نما و کمک به استقرار در کره ماه

برنامه "هوندا" برای ساخت تاکسی پرنده، ربات‌های انسان‌نما و کمک به استقرار در کره ماه

شرکت ژاپنی "هوندا" به منظور ایجاد فناوری نسل جدید و کمک به دومین مسابقه فضایی تاریخ می‌خواهد اقدام به ساخت تاکسی‌های پرنده برقی، ربات‌های انسان‌نما و کمک به استقرار در کره ماه نماید.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، شرکت "هوندا" به تازگی برنامه‌های خود را برای ساخت پرنده‌های عمودپرواز برقی(eVTOL)، ربات‌های انسان‌نما و حتی کمک به استعمار ماه منتشر کرده است. این شرکت می‌گوید همه این برنامه‌ها بلند پروازانه و فراتر از کمک به حل مسائل و مشکلات حمل و نقل هستند.

این برنامه‌ها برای شرکتی که بیشتر با ساخت خودروهای مشهوری مانند مدل‌های "سیویک" و "آکورد" شناخته می‌شود، شگفت انگیز است.

برنامه‌های "هوندا" برای ساخت تاکسی‌های پرنده برقی، بسیار نزدیک به فعالیت اصلی شرکت است. البته برخلاف بسیاری از رقبا در این زمینه، "هوندا" بیشتر بر سیستم پیشران ترکیبی با توربین گازی تمرکز خواهد کرد تا یک تاکسی پرنده تمام الکتریکی.

تاکسی پرنده "هوندا" که شبیه به بالگرد خواهد بود موسوم به "هوندا انویسیج"(Honda Envisage) نه تنها برای رفت و آمد درون شهری، بلکه برای سفرهای بین شهری نیز استفاده خواهد شد.

در مورد ساخت ربات نیز "هوندا" دارای تجربه است. "آسیمو" نام رباتی که چند سالی است در اخبار مطرح است و نمونه‌ای بارز از فعالیت این شرکت در این زمینه است. گام بعدی "هوندا"، ساخت ربات‌های انسان‌نما است که می‌توانند از راه دور توسط کاربران هدایت شوند.

این ابتکار باعث می‌شود تا اپراتورهای انسانی در هر نقطه‌ای از جهان و در مکان‌های خطرناک، کاملاً دور از خطر باشند. این شرکت قبلاً اثبات مفهوم این فناوری را در قالب یک دست و انگشتان رباتیک که می‌توانند از راه دور کنترل شوند، ارائه کرده است.

این دست و انگشتان رباتیک که بدون بدن است، قادر به کار با ابزار با نیرو و مهارت کافی است. "هوندا" معتقد است که پتانسیل‌ها در این حوزه بسیار زیاد است و امیدوار است در چند سال آینده جزئیات بیشتری را فاش کند.

حالا چه بخواهیم باور کنیم چه نه، "هوندا" می‌خواهد به استقرار در کره ماه کمک کند. با توجه به برنامه‌های این شرکت برای کمک به استقرار در ماه، این بلندپروازانه‌ترین برنامه این شرکت بین سه مورد اعلامی است. با توجه به تجربه اندک یا حتی فقدان آن به طور کلی در این زمینه، دیدن آنچه که این شرکت می‌تواند از آستین خود بیرون بیاورد جالب خواهد بود.

در حالی که این شرکت هنوز برنامه‌ای برای ایجاد پایگاه در ماه ندارد، به دنبال یافتن راه‌هایی است که به ارائه راه حل‌های فناورانه برای حمایت از حیات در ماه در آینده کمک کند. به همین منظور "هوندا" به تازگی همکاری خود را با آژانس فضایی ژاپن(JAXA) به منظور ایجاد "سیستم تجدیدپذیر گردش انرژی در سطح ماه" آغاز کرده است.

با این حال چنین طرحی کاملاً به وجود آب در سطح ماه بستگی دارد که بسیار محتمل است. یک مثال از این برنامه، فناوری الکترولیز آب با فشار بالا است که می‌تواند آب را تجزیه کرده و هیدروژن و اکسیژن ایجاد کند. اکسیژن بدست آمده می‌تواند برای کمک به تنفس در ماه مورد استفاده قرار گیرد، در حالی که هیدروژن، پایه سوخت موشک برای ماموریت‌های ماه است.

"هوندا" همچنین امیدوار است با توسعه موشک‌های کوچک در آینده بتواند وارد بازار موشک‌ها شود تا از پرتاب ماهواره‌های مدار نزدیک زمین بی‌نصیب نماند و شاید حتی پا را فراتر از آن بگذارد.

باید دید چه تعداد از این برنامه‌های بلندپروازانه به ثمر می‌نشینند، اما در عین حال "هوندا" قصد ندارد از فعالیت اصلی خود یعنی خودروسازی دور شود. دهه پیش رو یک دهه جالب برای این شرکت خواهد بود، بنابراین باید به تماشای فعالیت این شرکت نشست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha