• جمعه / ۹ مهر ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400070905727
  • خبرنگار : 71282

در گفت‌وگو با ایسنا مطرح شد

چرا دلالان فروش مجوز در کشور زیادند؟

چرا دلالان فروش مجوز در کشور زیادند؟

یک کارشناس حوزه کار با طرح این پرسش که چرا افراد برای گرفتن مجوز کسب و کار باید پول بدهند؟ گفت:متاسفانه دست تولیدکنندگان و کارآفرینان ما زیر ساطور است و به قدری موانع سر راهشان ایجاد می‌کنیم که از ادامه کار پشیمان می شوند.

حمید نجف در گفت‌وگو با ایسنا، درباره طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار مجلس ابراز عقیده کرد و گفت: این طرح که از جانب نمایندگان مجلس با هدف تسهیل فرآیند صدور مجوزها تدوین شده باید تصویب و به قانون تبدیل شود تا به اجرا درآید ولی تاکید من این است که جامع و کامل نوشته شود تا بعد از تصویب قانونی نشود که پشت بند آن هزاران ماده واحده و تبصره اضافه کنند و قانون را از بین ببرند.

وی افزود: مقام معظم رهبری چند سالی است که در قالب شعار سال موضوعات اقتصادی را مطرح و بر اهمیت حمایت از تولید ملی تاکید می فرمایند، امسال نیز عنوان سال را مانع زدایی از تولید انتخاب فرمودند به این دلیل که مشکلات عدیده و مختلفی در این زمینه وجود دارد و گزارش‌های متعددی به ایشان می رسد.

این کارشناس حوزه کار متذکر شد: وقتی شخص اول نظام نسبت به این قضیه حساس می شوند و از دولت و مردم و جامعه کارگری می خواهند که به این مسأله توجه نشان بدهند یا وقتی دستور جلوگیری از ورود کالاهای خارجی به بازار داده می‌شود در واقع برای آن است که در راستای حمایت از تولید داخلی، تبعات منفی در بازار و تشدید گرانی‌ها را شاهد نباشیم.

نجف در ادامه با طرح این پرسش که چرا افراد برای گرفتن مجوز باید پول بدهند؟ اظهار کرد: اگر قرار است به رونق تولید و اشتغال کمک کنیم و از کسب و کارها حمایت کنیم چرا افراد باید پول بدهند؟ در دنیا افراد خودشان سرمایه‌گذاری و یک کسب و کار یا بنگاه اقتصادی را راه اندازی می کنند ولی متاسفانه در کشور ما دست تولیدکنندگان و کارآفرینان زیر ساطور است و به قدری موانع سر راهشان ایجاد می‌کنیم که از ادامه کار پشیمان می شوند.

وی تصریح کرد: اگر می بینیم دلالان فروش مجوز در کشور فراوان هستند به این دلیل است که دلالی دردسر ندارد. متاسفانه با وجود آنکه هیأت مقررات‌زدایی را سالهاست داریم ولی آنطور که باید نتوانسته ایم موانع تولید را برداریم و صدور مجوزها را آسان کنیم و دولتها برای این کار اراده جدی نداشتند ولی دولت رئیسی به مرحله ای رسیده که باید این مسأله را حل کند.

این کارشناس حوزه کار در پایان خاطرنشان کرد: دولت در طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار باید جدی باشد؛ ضمن اینکه معتقدم باید طرح هایی به قانون تبدیل شوند که قابلیت اجرا و اصلاح و مهمتر از همه نظارت را داشته باشند و ما بتوانیم آنها را عملیاتی کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha