اسفندیار حسنی مقدم، در بازدید از مرکز جهاد کشاورزی دیناروند، اظهار کرد: کشاورزی یکی از بخشهای مهم و بزرگ در استان و کشور است که ۸۵ درصد نیاز غذایی کشور را در داخل تولید میکند، همچنین یکیاز مردمیترین بخشهای اقتصادی است؛ رشد و توسعه این بخش اقتصادی با همکاری و همراهی متقابل شما همکاران بخش کشاورزی در کنار دامپروران و کشاورزان تحقق مییابد.
وی افزود: در حوزه کشاورزی چند مشکل کلی وجود دارد نخست آن که مدیریت منابع آب به عنوان اصلیترین مؤلفه تولید در اختیار وزارت جهاد کشاورزی نیست و بلکه در اختیار وزارت نیرو است و دوم خرده مالکی بودن اراضی کشاورزی است که باعث شده است کشاورزی اقتصادی به کشاورزی معیشتی تبدیل شود.
حسنیمقدم راهکار برون رفت از این مشکل را یکپارچه سازی اراضی کشاورزی، تشکیل تعاونیهای تولید و کشاورزی قراردادی دانست.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بر لزوم تحقق سهمیه استان درکشت کلزا در راستای کاهش واردات روغن خوراکی تاکید کرد و گفت: با مدیریت صحیح کشت کلزا از قبیل تاریخ کاشت، عمق بذر، تراکم بذر، آبیاری اول و دوم، مبارزه با علفهای هرز و... کشت کلزا حدود ۳۰ درصد درآمد اقتصادی بیشتری نسبت به کشت گندم نصیب بهرهبرداران میکند، همچنین رعایت تناوب گندم و کلزا باعث جلوگیری از آفات و بیماریهای مشترک گندم و بهبود حاصلخیزی خاک میشود.
وی در ادامه از نزدیک فرایند انجام کار در سامانه ساتنال، سامانه توزیع نهادههای استان لرستان و سامانه سیاک، سامانه یکپارچه سازی اراضی کشاورزی را مورد بررسی قرار داد و از زحمات همکاران تقدیر کرد.
انتهای پیام
نظرات