• چهارشنبه / ۷ مهر ۱۴۰۰ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400070704703
  • خبرنگار : 50180

عضو هیات رییسه مجلس:

دولت و مجلس برای حذف ارز 4200 تومانی عزم جزم کرده‌اند

دولت و مجلس برای حذف ارز 4200 تومانی عزم جزم کرده‌اند

ایسنا/کرمانشاه نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی از احتمال بالای حذف ارز 4200 تومانی خبر داد و گفت: دولت و مجلس برای حذف ارز 4200 عزم جزم کرده اند و طی روزهای آتی موضوع حذف ارز 4200 تومانی که فساد بر انگیز است، رسما اعلام خواهد شد.

دکتر محمد رشیدی امروز(هفتم مهر) در نشست با فعالین بخش کشاورزی استان کرمانشاه، با اشاره به اهتمام دولت آقای رئیسی برای حذف ارز 4200 تومانی، اظهار کرد: با حذف ارز 4200 تومانی تا حدود زیادی فاتحه رانت و فساد در کشور خوانده خواهد شد.

به گزارش ایسنا، رشیدی ادامه داد: قرار است پس از حذف ارز 4200 تومانی به شش دهک پایین جامعه یارانه کمک معیشتی پروتئینی اختصاص داده شود تا اگر احیانا جهشی در قیمت ها رخ بدهد، به دهک های پایین جامعه فشار وارد نشود.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در ادامه از قانون امنیت غذایی به عنوان یکی از طرح های خوب در دست پیگیری در مجلس یاد کرد و افزود: امروز این قانون تصویب و برای تایید به شورای نگهبان رفت و در صورت تصویب نهایی وزارت جهاد کشاورزی را برای حمایت از کشاورزان قدرتمند خواهد کرد که این قدرتمندی وزارت جهاد کشاورزی به نفع تولیدکنندگان خواهد بود.

وی در ادامه اشاره ای هم به اجرای طرح اصلاح قانون خرید تضمینی در مجلس شورای اسلامی داشت و گفت: این طرح که به پیشنهاد من بود، توانسته گام های مهمی برای حمایت از کشاورزان بردارد و تعیین نرخ 7500 تومانی برای خرید تضمینی گندم در سال زراعی جدید یکی از دستاوردهای مهم این طرح است.

 رشیدی با بیان اینکه طرح اصلاح قانون خرید تضمینی فقط خاص گندم نیست، گفت: از این طرح برای خرید تضمینی شیر هم استفاده کردیم و در دیگر حوزه ها هم کار را برای حمایت از تولیدکنندگان آسان کرده است.

وی یادآوری کرد: تا قبل از تصویب و اجرای طرح اصلاح قانون خرید تضمینی، کشاورزان نقش کمی در تعیین نرخ های خرید تضمینی داشتند و شورای اقتصاد با نگاه به جیب خودش نرخ های خرید تضمینی محصولات کشاورزی را اعلام می کرد، اما با اجرای این طرح تصمیم گیری در مورد تعیین نرخ خرید تضمینی گندم به یک شورا متشکل از خانواده کشاورزی، نمایندگان مجلس و دولت محول شده است.

نماینده کرمانشاه سپس  اشاره ای هم به جهش رخ داده در بودجه بخش کشاورزی کشور داشت و گفت: با تلاش نمایندگان مجلس امسال نزدیک 45 هزار میلیارد تومان برای بخش کشاورزی منابع در نظر گرفته شده که نسبت به سنوات گذشته بی نظیر است.

رشیدی در ادامه اشاره ای هم به اهمیت توسعه کشت قراردادی در کشور داشت و گفت: وزیر جهاد کشاورزی تاکید جدی بر توسعه کشت قراردادی داشته و اعتقاد دارد این نوع کشت در عین حال که منجر به تقویت کشاورزان خواهد شد، به سود مصرف کنندگان هم خواهد بود.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی سپس با تاکید بر اینکه استان کرمانشاه باید به عنوان یکی از قطب های کشاورزی کشور مطرح شود، گفت: معتقدم اگر جایی ظرفیت قطبیت کشاورزی را داشته باشد، آن استان قطعا کرمانشاه است. 

وی با بیان اینکه برای تثبیت قطبیت استان در بخش کشاورزی در کشور کارهای زیادی صورت گرفته، گفت: پروپزال طرح تهیه شده و تایید قطبیت کشاورزی استان قطعی است.

رشیدی با بیان اینکه استان کرمانشاه ظرفیت های فراوانی در حوزه کشاورزی دارد، تاکید کرد: یک وجب از اراضی این استان لم یزرع نیست و در عین حال ظرفیت های دیگری مثل منابع آبی خوب و آب و هوا و اقلیم مناسب برای توسعه بخش کشاورزی استان داریم، لذا با همدلی و همراهی تشکل های بخش کشاورزی می توان توسعه بیشتر بخش کشاورزی استان را انتظار داشت.

وی تاکید کرد: ما ادعا داریم 10 درصد تولیدات زراعی کشور را تولید می کنیم، در حالیکه به راحتی می توانیم این میزان را به 20 درصد برسانیم.


 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha