• یکشنبه / ۴ مهر ۱۴۰۰ / ۱۶:۲۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1400070402564
  • خبرنگار : 71505

فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونا استان تهران عنوان کرد

روند پرشتاب واکسیناسیون در استان تهران ظرف هفته گذشته/زنگ خطر افزایش مجدد کرونا در تهران

روند پرشتاب واکسیناسیون در استان تهران ظرف هفته گذشته/زنگ خطر افزایش مجدد کرونا در تهران

فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونای استان تهران از تحقق روند پرشتاب واکسیناسیون در استان تهران ظرف هفته گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، علیرضا زالی در جلسه ستاد مقابله با کرونای استان تهران، گفت: در هفته گذشته روند پر شتاب در امر واکسیناسیون را شاهد بودیم که این موضوع با مداخلاتی محقق شد از جمله آنکه ۱۹ مرکز در تهران به صورت شبانه روزی تزریق واکسن را انجام داده اند و مداخله دیگر مشارکت مراکز جامع سلامت بود که همه این مداخلات نشان دهنده شکل گیری یک پلتفرم در امر واکسیناسیون بود. در حقیقت زیرساختی در این موضوع شکل گرفت که باید با همین روند ادامه پیدا کند.

وی افزود: درباره افزایش استقبال عمومی در حوزه واکسیناسیون در همه دنیا بخشی از جمعیت برای واکسیناسیون مراجعه نکردند که بین ۱۵ تا ۲۵ درصد است که در کشور ما نیز باید چنین الگویی وجود داشته باشد؛ لذا با اقداماتی همچون در دسترس بودن، تنوع جغرافیایی و همچنین تنوع در سبد واکسیناسیون می توان استقبال را افزایش داد.

زالی ادامه داد: امیدواریم واکسن های داخلی نیز در آینده نزدیک که دارای کیفیت و اثربخشی خوبی هستند به این سبد اضافه شوند و در استقبال عمومی نقش موثری داشته باشند.

وی تاکید کرد: در ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح شد که با مدیریت هوشمند محدودیت ها به گونه ای حرکت شود که داشتن کارت واکسیناسیون برای ارائه خدمات اجتماعی مورد استفاده قرار بگیرد.

فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونای استان تهران در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به انجام فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن فخرا گفت: پلتفرم این واکسن شبیه به واکسن برکت و سینوفارم است. لذا باید کمک کنیم دوستان هر چه سریعتر فاز سوم کارآزمایی بالینی این واکسن را محقق کنند. در همین راستا پیشنهاد می کنیم که به دانشگاه شهید بهشتی مجوز داده شود تا زمینه کارآزمایی بالینی این واکسن فراهم شود.

زالی تاکید کرد: روز گذشته علی رغم اینکه در چهار هفته اخیر شاهد الگوی کاهنده در آمارها بودیم اما دیروز در آمارها تغییری داشتیم که افزایشی مشاهده شد. این رشد در شاخص سرپایی و بستری ها دیده شد که می تواند به عنوان زنگ خطری باشد. لذا معاونت های درمان دانشگاه های علوم پزشکی باید آمارها را به دقت رصد کنند تا مراقبت کنیم که این افزایش گذرا بوده یا پایدار می شود. بی تردید برای بالا بردن اثربخشی واکسیناسیون و پیشگیری از ورود به پیک های بعدی باید از فرصت فعلی به خوبی برای بیماریابی استفاده کنیم. البته این کار نیازمند تامین منابع مالی نیز هست. قطعا در بازه بیماریابی بخش مهمی از طرح محله محور شهید سلیمانی نیز مورد توجه قرار می گیرد و اجرایی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha