عاطفه پورجاهد در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: برای این نیمسال همه مناسبتهای ملی و مذهبی مثل اربعین و هفته دفاع مقدس به صورت مجازی برگزار میشوند که این برنامهها هم از سوی خود دانشگاه و هم توسط هیاتهای مذهبی، کانونهای فرهنگی دانشجویی و بسیج دانشجویی برگزار میشود.
وی افزود: در این نیمسال انتخابات انجمنهای علمی و تشکلها را پیش رو داریم که برگزار خواهند شد. با توجه به اینکه دانشگاه غیر حضوری است همه برنامهها در بستر مجازی در قالب ساخت کلیپ و یا برگزاری مناظرات به صورت مجازی خواهد بود. در خصوص فعالیت کانونهای فرهنگی و انجمنهای علمی نیز دانشجویان میتوانند کارگاهها و دورههای آموزشی خود را در بستر سامانه lms برگزار کنند. بسیاری از کانونهای فرهنگی اجتماعی و انجمنهای علمی هم اکنون فعال هستند.
مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در پاسخ به این سوال که آیا غیرحضوری شدن، باعث افول فعالیتهای فرهنگی دانشجویی شده است؟ گفت: قاعدتا وقتی دانشگاه غیرحضوری است دانشجویان همدیگر را نمیبینند، بنابراین پویایی که قبلا در فضای حضوری دانشگاه وجود داشت، بعد از مجازی شدن دانشگاه دیگر وجود نداشت اما بعد از گذشت چند ماه از شیوع کرونا، دانشجویان خود را پیدا کردند و با شرایط تطبیق دادند و کم کم به برگزاری برنامهها و فعالیت در بستر مجازی روی آوردند.
پورجاهد در خصوص فعالیت فرهنگی اجتماعی پس از حضوری شدن دانشگاهها، بیان کرد: پس از بازگشایی به زمان پیش از کرونا بازنمیگردیم زیرا حتی در صورت حضوری شدن آموزش، تجمع نخواهیم داشت و بازگشایی با محدودیت خواهد بود. احتمالا فعالیت فرهنگی اجتماعی به صورت حضوری و مجازی خواهد بود. برنامههای اختصاصیتر به صورت حضوری و برنامههای عمومیتر در بستر مجازی خواهند بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: کارشناسان ما نیز به طور مداوم با دانشجویان در ارتباط هستند تا آنها را فعال نگه دارند. هدف ما فعال نگه داشتن دانشجویان است و تمام تلاش خود را میکنیم که ارتباط را با دانشجو حفظ کنیم تا دانشگاه بازگشایی شود.
انتهای پیام
نظرات