به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران، مهندس عباسعلی نجفی ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: در حال حاضر تعداد ۷۵ سامانه ثبت تخلف سرعت در محورهای مواصلاتی استان نصب و به بهره برداری رسیده که با داشتن کد پلیس نسبت به اعمال جریمه بر وسایل نقلیه خاطی اقدام می کنند و تعداد ۳۴ سامانه جدید نیز آماده بهره برداری بوده که با اخذ کد پلیس تعداد سامانه های فعال به ۱۰۹ دستگاه خواهد رسید و همچنین ۲۷ دستگاه نیز در دستور کار این اداره کل جهت نصب در محور سوادکوه و کندوان قرار دارد که انشالله با بهره برداری از آنها تا پایان امسال سامانه های ثبت تخلفات تردد در مازندران به ۱۳۶ دستگاه می رسد.
نجفی خاطرنشان کرد: مطالعات ترافیکی و بررسی تصادفات در استان نشان داده یکی از اصلیترین علل تصادفات فوتی و جرحی درمازندران سرعت بالا و غیر مجاز وسائل نقلیه است.
وی ادامه داد: با توجه به تراکم جمعیتی در استان و گذر محورهای بین شهری از مناطق روستایی و کشاورزی، تداخل جریان تردد وسائل نقلیه با ماشین آلات کشاورزی و عبور عرضی عابرین پیاده هم مزید بر علت شده که سرعت بالا و غیرمجاز وسائل نقلیه تبعات ناگواری بیشتر و شدیدتری را سبب شود به همین دلیل یکی از اهداف اصلی و دارای اولویت این اداره کل، کنترل رفتار مخاطرهآمیز رانندگان از جمله سرعت غیرمجاز با استفاده از سامانه های حمل و نقل هوشمند از جمله سامانه ثبت تخلفات تردد است.
نجفی گفت: این سامانه ها قابلیت تشخیص انواع تخلفات از جمله سرعت لحظه ای غیرمجاز در محل نصب سامانه ،سرعت غیر مجاز متوسط در طول مسیر ها بین دو سامانه ،تخلف عدم تردد از بین خطوط و عدم رعایت فاصله طولی با برخودروی جلویی را دارند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران، افزود: در راستای ارتقای ایمنی تردد در محورهای استان و برای کنترل سرعت مجاز رانندگان و همچنین رفتارهای مخاطرهآمیز آنان اقدام به نصب، راهاندازی و توسعه سامانههای ثبت تخلف سرعت در محورهای شریانی و اصلی استان کرد.
وی همچنین اظهار کرد: تمامی محورهای اصلی و شریانی استان به سامانه های ثبت تخلفات تردد با قابلیت پلاک خوانی مجهز شده وامید آن می رود با بهره برداری از این سامانه ها شاهد کاهش تصادفات با شدت بالا و به تبع آن کاهش تلفات انسانی در سطح محورهای استان مازندران باشیم.
انتهای پیام
نظرات