• یکشنبه / ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400062820650
  • خبرنگار : 30054

دو ویژگی فوق العاده از ادوبی کانکت که از آن بی خبر هستید

دو ویژگی فوق العاده از ادوبی کانکت که از آن بی خبر هستید

این روزها ادوبی کانکت به یک نرم‌افزار محبوب و آشنا برای اجرای وبینارها و جلسات آنلاین تبدیل شده است؛ برای استفاده بهتر از این برنامه، شناخت ابزارهای کمتر دیده شده آن، می‌تواند در بهینه‌ کردن استفاده از این نرم‌افزار تأثیر بسزایی داشته باشد.

به گزارش ایسنا بنا بر اعلام شرکت آموزش مجازی پافکو، در این مطلب دو مورد از ویژگی‌های مهم این نرم‌افزار آموزش مجازی را که نقش مؤثری در بالا بردن کیفیت جلسات آنلاین شما دارد، معرفی خواهیم کرد.

دو ویژگی فوق‌العاده‌ای از ادوبی کانکت که از آن بی‌خبر هستید

فرقی نمی‌کند معلم باشید یا دانشجو، کارمند باشید یا فریلنسر به‌زودی پاندمی کرونا به خاطره‌ای دور تبدیل می‌شود، اما آثار عمیق آن همیشه با ما باقی خواهد ماند. از جمله آثار این پاندمی برگزاری جلسات مجازی و آموزش‌های آنلاینی است، که بیش‌ از پیش به روتین روزمره هریک از ما تبدیل شده است. 
این روزها دیگر همه ما به‌صورت آنلاین در وبینارها شرکت می‌کنیم. همه ما از طریق جلسات مجازی با هم همکاری می‌کنیم. همه ما هرچند وقت یک‌بار از راه دور باهم ارتباط برقرار می‌کنیم و آن‌هایی که از نرم افزار آموزش مجازی ادوبی کانکت Adobe Connect  برای انجام این کار استفاده می‌کنند، به لطف ویژگی‌های فوق‌العاده غنی و انعطاف‌پذیری که این برنامه دارد، از برنامه‌ای با امکانات منحصربه‌فرد و با قابلیت‌های فراوان استفاده می‌کنند.
اگر شما هم از علاقه‌مندان و کاربران ادوبی کانکت هستید و دوست دارید با دو ویژگی کمتر شناخته‌ شده‌ی این برنامه قدرتمند آشنا شوید در ادامه با ما همراه باشید.

ویژگی‌های غنی Adobe Connect

۱.پاد اشتراک‌گذاری در Adobe Connect

این ویژگی به برگزارکننده اجازه می‌دهد پیوندهای خاصی را در یکی از ماژول‌ها قرار دهد. اما چرا این ویژگی مفید است؟ آیا بهتر نیست فقط یک URL در چت به اشتراک بگذارید؟
به اشتراک‌گذاری در چت ممکن است سریع‌تر باشد، اما پاد اشتراک‌گذاری به شما امکان تغییر نام پیوندها را می‌دهد؛ بنابراین مخاطبین بهتر متوجه می‌شوند که به چه لینک‌هایی دسترسی دارند. همچنین، جایی که ممکن است URL در طول یک جلسه در یک چت دفن شود، پاد اشتراک‌گذاری باعث می‌شود تا پیوندها به طور مداوم وجود داشته باشند و دیده شوند.
یک میزبان می‌تواند از پاد اشتراک‌گذاری برای ارسال یک سایت خاص به همه مخاطبین استفاده کند؛ در حالی‌ که در قسمت چت نمی‌توانید این کار را انجام دهید. این ویژگی هنگام بحث در مورد گزارش‌های آنلاین، وب‌سایت‌ها و صفحات دیگر در طول جلسات عالی است؛ چرا که همه به یک صفحه منتقل می‌شوند و گفتگوی جلسه با اطلاعات قابل‌ مشاهده در صفحه همه مخاطبین شروع می‌شود.

۲. داشبورد تعامل

Engagement Dashboard  یا داشبورد تعامل، ابزاری در Adobe Connect است که تعامل شرکت‌کنندگان را ردیابی می‌کند و همان‌طور که از نامش پیداست، به‌وسیله آن معیارهای تعامل در داشبورد نمایش داده می‌شوند. داشبورد جنبه‌های مهمی از تعامل شرکت‌کنندگان را نشان می‌دهد:

  • پاسخ‌های نظرسنجی
  • پرسش‌وپاسخ / سؤالات پرتکرار

داشبورد تعامل فقط توسط میزبان و برگزارکننده برنامه قابل‌مشاهده است. برای مشاهده‌ای این ابزار در بالای نوار عنوان کلیک کنید و میزبان را انتخاب کنید. منطقه میزبان و برگزارکننده دهنده در سمت راست رابط جلسه قرار دارد.

سخن آخر

در این مقاله با دو ویژگی مهم و منحصربه‌فرد برنامه Adobe Connect آشنا شدیم، قابلیت‌هایی که شاید در ابتدای کار با آنها آشنا نباشید، اما با به‌ کار بردن آنها استفاده از این برنامه آسان‌تر و کاربردی‌تر می‌شود. اگر شما هم در طول رویدادهای آنلاین نیاز به همکاری منظم دارید، Adobe Connect تمام ابزارهایی لازم را برای شما فراهم می‌کند. برای این منظور شرکت پافکو، به‌عنوان اولین شرکت دانش‌بنیانی که نرم‌افزارهای یکپارچه آموزش الکترونیکی از جمله Adobe Connect را ارائه می‌دهد و بزرگ‌ترین جامعه دانشگاهی را در بین شرکت‌های ارائه‌ دهنده نرم‌افزارهای آموزش مجازی دارد؛ یک انتخاب مطمئن و عالی برای استفاده از این برنامه خواهد بود. سابقه طولانی، خدمات باکیفیت و پشتیبانی این شرکت تضمین‌کننده ارائه خدماتی کارآمد و قابل‌اطمینان در اجرای عالی برنامه Adobe Connect است.
برای دریافت راهنمایی و مشاوره رایگان در مورد نرم‌افزارهای آموزش مجازی، بخصوص برنامه Adobe Connect  با شماره‌تلفن زیر تماس حاصل نمایید:
۰۲۱۴۱۹۸۶۰۰۰
انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha