• چهارشنبه / ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۸:۲۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400062417703
  • خبرنگار : 50040

سخنگوی علوم پزشکی گیلان خبر داد

فعالیت ۲۹۴ پایگاه ثابت و سیار واکسیناسیون در گیلان/ به پایگاه های محل زندگی خود مراجعه کنید

فعالیت ۲۹۴ پایگاه ثابت و سیار واکسیناسیون در گیلان/ به پایگاه های محل زندگی خود مراجعه کنید

ایسنا/گیلان سخنگوی علوم پزشکی گیلان، روند واکسیناسیون گروه های سنی استان گیلان را با شتاب دانست و گفت: گیلان ۲۹۴ پایگاه ثابت و سیار دارد.

دکتر فردین مهرابیان در گفت وگو با ایسنا، روند واکسیناسیون گروه های سنی استان گیلان را با شتاب دانست و اظهار کرد: شاهد افزایش قابل توجه پایگاه های واکسیناسیون در سطح استان هستیم.

وی با بیان اینکه در کل استان گیلان ۲۹۴ پایگاه واکسیناسیون ثابت و سیار دایم، افزود: شهرستان رشت بیش از ۷۶ پایگاه دارد و براساس موجودی واکسن، فعالیت آنها شناور است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از مردم خواست جهت کسب اطلاعات درباره واکسیناسیون گروه های سنی به سایت «vac.gums.ac.ir» یا سامانه تلفنی ۴۴۰۱ مراجعه کنند و گفت: افراد به نزدیک ترین پایگاه های واکسیناسیون به محل زندگی خود مراجعه کنند.

مهرابیان با اشاره به واکسیناسیون سراسری مادران باردار، ادامه داد: مادران باردار بالای ۱۸ سال از هفته ۱۲ بارداری لغایت ۴۲ روز پس از زایمان باید واکسن کرونا بزنند و لذا به مراکز خدمات جامع سلامت یا خانه های بهداشت مراجعه کنند؛ همچنین سامانه تلفنی ۴۰۳۰ کلید چهار آماده پاسخگویی به مادران باردار درباره واکسیناسیون است.

وی تعداد کل بیماران بستری در سطح بیمارستان های دولتی و خصوصی گیلان را ۷۲۰ نفر دانست و یادآور شد: از این تعداد ۱۲۲ نفر در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها بستری هستند و ۱۲۹ بیمار بدحال داریم.

سخنگوی علوم پزشکی گیلان بیان کرد: روز گذشته نیز ۱۳۸ بیمار جدید کرونایی را بستری کردیم که ۱۴ نفر آنان در بخش های مراقبت های ویژه و ای.سی.یو بستری شدند.

وی از روند نزولی بستری های روزانه نسبت به هفته های گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: برای ادامه روند کاهش تعداد بستری‌های کرونایی، رعایت جدی شیوه نامه‌های بهداشتی نظیر استفاده از ماسک و فاصله گذاری هنگام تردد در مکان‌های عمومی و خودداری از شرکت در دورهمی‌های خانوادگی ضرروی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۴ ۰۹:۳۶

با سلام، پیشنهاد می شود تمام مراکز بهداشتی و پایگاهها و خانه های بهداشتی در این زمینه فعال شوند. البته باید بسترهای لازم برای اینکار از جمله نیروی انسانی آموزش دیده و منابع مالی آن تامین شود. حسن اینکار این است که مردم ساکن هر منطقه با مرکز بهداشتی و عملکرد آن آشنا می شوند و در انجام اقدامات پیشگیرانه آتی مشارکت بیشتر می کنند. بخصوص در اجرای طرح پزشک خانواده.