«عباس ملازینلی» در این باره اظهار کرد: این جشنواره در سه بخش هنرمندان استان، معلولین یا هنرمندان توان خواه و هنرجویان با هدف ارتقاء سطح کیفی بازیگری و شناسایی استعداد های نو در استان برگزار شده و آثار به مرحله داوری رسیده است.
وی ادامه داد: برگزاری این رویداد با توجه به اینکه دانشگاه ها و مراکز آموزش بازیگری متعددی درسطح شهر وجود دارد، باعث شکوفایی و دیده شدن استعداد های علاقه مندان به این رشته و همچنین ترویج کتاب و کتابخوانی دربین جوانان علاقه مند به هنربازیگری می شود.
ملازینلی درباره روند برگزاری این جشنواره گفت: با توجه به فراگیری ویروس کرونا این جشنواره به صورت مجازی برگزار و هنرمندان آثار خود را با محوریت تک گویی برای جشنواره آماده و ارسال کرده اند.
به گفته وی، در این جشنواره با تمرکز بر آموزش، نسبت به برگزاری کارگاه های آموزشی مونولوگ نویسی و بازیگری پس از بازبینی آثار از بین پذیرفته شدگان اقدام می شود تا شرکت کنندگان قادر باشند آثار خود را بعد از گذراندن کارگاه های آموزشی اصلاح و ترمیم کنند.
معاون شهردار افزود: موضوعات ویژه در بخش های اصلی جشنواره شامل تک گویی کرونایی، آسیب های اجتماعی ، خانواده و سبک زندگی ایرانی، معضلات هنرمندان به ویژه هنرمندان هنرهای نمایشی در زمان شیوع کرونا، تاثیرات کتاب و کتابخوانی برای پیشرفت خانواده به ویژه جوانان، کرونا و مدافعان سلامت، آثار برگرفته شده از زندگی مشاهیر استان یزد، استفاده از متون برگرفته از ادبیات کهن ایران و موضوع آزاد بوده و هنرمندان و علاقه مندان از سراسر استان در رشتههای و مقاطع مختلف در جشنواره شرکت کرده اند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری یزد، ملازینلی در پایان با بیان این که اولین جلسه بازبینی آثار راه یافته و پذیرفته شده این جشنواره برگزار شده، آثار مورد داوری قرار گرفته و پذیرفتگان به بخش بعدی راه یافته اند، ابراز امیدواری کرد در صورت رفع محدودیت ها و بهبودی اوضاع همه گیری کرونا، فرصت اجرای آثار برگزیده جشنواره در اولویت قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات