به گزارش ایسنا، حمید سجادی در این مراسم گفت: من ۲۳ سال در دانشکده تربیت بدنی تدریس می کردم که یکی از دروس تدریس من ورزش جانبازان و معلولان و معلولیت های حسی همچون ناشنوایان بود که یکی از سخت ترین نوع ارتباط برقراری رابطه با ورزشکاران ناشنوا است.
وی افزود: از سال ۱۳۶۴ در سقز همراه تیشه گران می دویدیم، وی به عنوان یک دوست همیشه از اتفاقات ورزش ناشنوایان و از کمبود اعتبارات این بخش به من گزارش می داد. به عنوان عضو کوچکی از جامعه ورزش این قول را می دهم از هیچ تلاشی برای جامعه ناشنوایان کوتاهی نخواهم کرد.
سجادی اضافه کرد: بعد از پایان دوران قهرمانی زندگی عادی شما شروع می شود که من به عنوان خادم ورزش این قول را می دهم که از الان به فکر آینده شما هستم. می دانم که داشتن یک مکان در شهر تهران برای ناشنوایان کافی نیست و باید تلاش مضاعفی برای این قشر جامعه انجام داد تا از ۲۸ هزار مکان ورزشی که به قول علی نژاد در کشور وجود دارد در اختیار ورزشکاران ناشنوا نیز قرار بگیرد.
سجادی افزود: همان طور که در جلسات کمیسیون مجلس بارها اشاره کردم باید مدیریت ورزش از حالت جزیره ای بودن خارج شود، تا تمام مردم بتوانند از این ۲۸ هزار اماکن وررشی استفاده بهینه ای داشته باشند.
وزیر ورزش و جوانان گفت: ما دیگر فرصت استارت پروژه های جدیدی را نداریم و باید پروژه هایی که در دست داریم تکمیل و به مرحله اجرا بگذاریم.
وی در پایان در مراسم بدرقه تیم والیبال ناشنوایان اعزامی به مسابقات قهرمانی جهان ایتالیا گفت: این گونه بدرقه ها تشریفات نیست، بلکه رسمیت دادن به کار و هویت بخشیدن و شخصیت قائل شدن به بازیکنان تیم والیبال نشسته است، بر خود لازم و وظیفه می دانم که از این فدراسیون و سایر فدراسیون ها هر آنچه که نیاز دارند، حمایت لازم را داشته باشم.
انتهای پیام
نظرات