• سه‌شنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۴:۴۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400062317319
  • خبرنگار : 50165

استاندار زنجان:

فرمانداران برای ایجاد پارک و علم و فناوری در شهرستان‌ها اقدام کنند

فرمانداران برای ایجاد پارک و علم و فناوری در شهرستان‌ها اقدام کنند

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: فرمانداران برای ایجاد پارک‌های علم و فناوری در شهرستان‌ها تلاش کنند.

فتح‌الله حقیقی ظهر امروز (۲۳ شهریورماه) در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان، با تاکید بر لزوم گسترش پارک‌های علم و فناوری، اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا موجب شد به حوزه‌های دیگر آن‌گونه که باید و شاید توجه نشود که در این راستا معاون اقتصادی استانداری با تشکیل جلسه‌ای با حضور مدیران دستگاه‌های متولی برای مکان‌نمایی اهتمام جدی داشته باشند.

وی افزود: دستگاه‌های اجرایی استان به موضوع پارک علم و فناوری توجه ویژه‌ای داشته باشند، در آینده این بستر مهم حرف‌هایی برای گفتن دارد که برای دست‌یابی به آن، باید بستر لازم فراهم شود. مشکل کنونی در این موضوع مقاومت‌هایی است که وجود دارد و بر این مبنا باید آگاهی و رشد علم بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: در زمان حاضر علوم دانش‌بنیان یکی از موضوعات اساسی جهان محسوب می‌شود که بدون توجه به این مهم توسعه بخش‌های دیگر امکان‌پذیر نیست. مدیریت منطقی در شرکت‌های دانش‌بنیان، بهره‌وری بالایی را به دنبال دارد و تولیدات پارک‌های علم و فناوری از کیفیت زیادی برخوردار بوده؛ چراکه جهان به دنبال علوم بین رشته‌ای است و در این خصوص باید سرمایه‌گذاری لازم را مورد توجه قرار داد.

نماینده عالی دولت در استان زنجان، با بیان اینکه انجام اقدامات مختلف خلاقانه به ویژه در حوزه صنایع‌دستی نیازمند همکاری با پارک علم و فناوری زنجان است، تصریح کرد: فرمانداری‌های خرم‌دره و خدابنده برای ایجاد مکان مورد نیاز برای ایجاد  پارک علم و فناوری اقدامات خوبی انجام دادند که این موضوع مهم باید مورد توجه فرمانداران سایر شهرستان‌های استان نیز باشد و همین اقدام فرهنگ دانش‌بنیان را نهادینه می‌کند.

در ادامه این جلسه، رییس پارک علم و فناوری استان زنجان، با اشاره به روند افزایشی اعتبارات این پارک پس از سال ۹۷ و تاسیس آن، اظهار کرد: امسال بیش از ۴۸ میلیارد و ۱۰۸ میلیون ریال اعتبار به این پارک اختصاص یافته است که بسیار کمتر از استان‌های دیگر است که این میزان اعتبار ظرفیت‌ و پتاسیل‌های استانی را در حوزه پارک علم و فناوری پوشش نمی‌دهد.

داوود مرادخانی ادامه داد: این استان استعدادهای بی‌نظیری را در خود جای داده و برای توسعه باید به میدان‌داری بخش خصوصی توجه ویژه‌ای کرد و پیشرانی بخش‌ خصوصی، تولید استارت‌آپ‌های فناور، خلاق و دانش‌بنیان است که لازمه تولید این مهم نیز تقویت اکوسیستم علم و فناوری است تا انسان فناور تربیت کند.

وی افزود: برای توسعه اکوسیستم گردشگری، صنایع‌دستی و ملیله، سازمان فرهنگی، اکوسیستم شهری، شهر هوشمند، شهروند خلاق شهرداری، اکوسیستم صنایع معدنی فلزی ... سازمان صمت و خوشه‌ها و سایر حوزه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

این مسئول خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۶۹ واحد دانش‌بنیان در این استان فعالیت می‌کند که از این تعداد ۱۲ واحد درپارک علم و فناوری استان، ۱۳ پارک علم و فناور در دانشگاه علوم پایه، سه پارک علم و فناوری در مرکز رشد دانشگاه زنجان و مرکز رشد تحقیقات جهادکشاورزی، دانشگاه آزاد و مرکز رشد فناوری دارویی هر کدام یک واحد دانش‌بنیان را در خود جای داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha