«امیر زینالعابدین قمی» معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان در این خصوص با اشاره به این که هدف از برگزاری این رویداد توسعه کارآفرینی مبتنی بر فناوری است، افزود: محورهای این رویداد توسعه و تجاریسازی محصولات نوآورانه، مهارتهای موردنیاز برای کارآفرینی و کسبوکارهای موفق است.
وی ادامه داد: برگزاری رقابت استارتاپ ویکند فرصت مناسبی برای مددجویان علاقهمند در سطح استان است تا ضمن آشنایی با ماهیت اینگونه رویدادها، در حوزه کارآفرینی، ایده پردازی، ارائه مدل کسبوکار و دیگر مفاهیم مرتبط نیز اطلاعات لازم را کسب کنند.
این مسئول با بیان این که این طرح با محوریت کمیته امداد و همکاری پارک علم و فناوری اقبال یزد، فن بازار منطقهای یزد و شرکت راهکار تجارت پویا سورنا اجرا میشود، افزود: کمیته اجرایی این رویداد تشکیلشده است و بیش از ۳۰۰ نفر در این رویداد ثبتنام کردهاند که پس از غربالگری شرکتکنندگان بهصورت مجازی دوره آموزشی پیش رویداد نیز بهصورت مجازی طی ۱۶ ساعت برگزار میشود، رویداد اصلی طی سه روز برای بررسی اولیه طرحها، تیم سازی، تکمیل بوم کسبوکار، ساخت نمونه اولیه، پیادهسازی و ارائه طرح به هیئتداوران اجرا میشود.
وی ادامه داد: تیمها محصول اولیه حاصل از ایده خود را به هیئتداوران ارائه و به دفاع از آن میپردازند و درنهایت سه ایده برتر از سوی داوران انتخاب و از آنان تجلیل به عمل میآید.
زینالعابدین قمی تصریح کرد: تیمهای اول تا سوم هرکدام تا سه جلسه بهصورت رایگان از خدمات مشاوره سورنا استفاده کرده و برای دریافت خدمات به پارک علم و فناوری معرفیشده و از تسهیلات صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر نیز برای راهاندازی کسبوکار بهرهمند میشوند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان یزد، هماکنون دوره آموزشی پیش رویداد در حال برگزاری است و اختتامیه این طرح اوایل مهرماه برگزار میشود.
انتهای پیام
نظرات