• دوشنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1400062216286
  • خبرنگار : 71452

برگزاری کنگره جراحی‌های کم‌تهاجمی زنان و اندومتریوز، برای تبادل تجارب علمی روز جهان

برگزاری کنگره جراحی‌های کم‌تهاجمی زنان و اندومتریوز، برای تبادل تجارب علمی روز جهان

چهارمین کنگره جراحی‌های کم‌تهاجمی زنان و اندومتریوز بهمن سال جاری از سوی پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا برگزار می‌شود و متخصصان زنان و زایمان، جراحی عمومی، جراحی کولورکتال و اورولوژی، پزشکان عمومی، ماماها و پرستاران شاغل در بخش‌های جراحی زنان مخاطبان اصلی این کنگره‌ هستند.

به گزارش ایسنا، دکتر رؤیا پادمهر، دبیر علمی چهارمین کنگره جراحی‌های کم‌تهاجمی زنان و اندومتریوز درباره تاریخچه این کنگره گفت: پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا، نخستین کنگره جراحی‌های کم‌تهاجمی زنان و اندومتریوز را در سال 1387 برگزار کرد که پروفسور عادل شروین، دبیر علمی این کنگره بود. دومین کنگره در سال ۱۳۹۱ و با دبیری علمی پروفسور شروین برگزار شد. سومین کنگره سال ۱۳۹۵ برگزار شد و پروفسور شاهین خزعلی، جراح زنان و مدرس بین‌المللی لاپاراسکوپی پیشرفته، دبیری علمی را برعهده داشت. در کنگره‌های دوم و سوم، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز به عنوان همکار در کنار پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا حضور داشت. 

دبیر علمی چهارمین کنگره جراحی‌های کم‌تهاجمی زنان و اندومتریوز، جامعه هدف این کنگره را متخصصان زنان و زایمان، جراحی عمومی، جراحی کولورکتال و اورولوژی، پزشکان عمومی، ماماها و پرستاران شاغل در بخش‌های جراحی زنان عنوان کرد.

جراح و متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ لاپاراسکوپی‌ پیشرفته و عضو هیئت علمی پژوهشگاه ابن‌سینا درباره زمان و شیوه برگزاری این کنگره گفت: این کنگره در روزهای ۷، ۸، ۱۴ و ۱۵ بهمن‌ماه 1400 برگزار می‌شود و به دلیل محدودیت‌های ناشی از همه‌گیری کرونا، در قالب وبینار و به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد. روز نخست این کنگره، ۷ بهمن، به جشنواره فیلم‌های جراحی‌های لاپاراسکوپی زنان، اندومتریوز و هیستروسکوپی اختصاص دارد و روزهای ۸، ۱۴ و ۱۵ بهمن‌ماه پنل‌های تخصصی، دو پنل همزمان در صبح و دو پنل همزمان در عصر برگزار می‌شود. 

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا دکتر پادمهر یادآور شد: در چهارمین کنگره جراحی‌های کم‌تهاجمی زنان و اندومتریوز، اساتید برجسته و نامدار ملی و بین‌المللی به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت و امیدواریم این کنگره نیز همانند سه کنگره پیشین پرمخاطب و بسیار مفید باشد و فرصتی مغتنم برای تبادل دستاوردها و تجارب علمی روز جهان و در حوزه جراحی‌های زنان و اندومتریوز را در اختیار جامعه پزشکی کشور قرار دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha