• دوشنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400062216260
  • خبرنگار : 50046

مسئول خبر داد:

راه اندازی ایستگاه اطفاء حریق در خراسان‌شمالی به منظور امدادرسانی سریع در پارک ملی گلستان

راه اندازی ایستگاه اطفاء حریق در خراسان‌شمالی به منظور امدادرسانی سریع در پارک ملی گلستان

ایسنا/خراسان شمالی فرمانده یگان حفاظت اداره کل محیط زیست خراسان شمالی از راه اندازی ایستگاه اطفاء حریق در این استان به منظور امداد رسانی سریع در پارک کلی گلستان خبر داد.

صالحی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه ۴۳ درصد از حوزه استحفاظی پارک ملی گلستان متعلق به خراسان شمالی است، گفت: اما از آنجاییکه مدیریت این پارک به صورت یکپارچه است توسط استان گلستان صورت می گیرد.

وی افزود: قسمت هایی از پارک ملی گلستان که در حوزه استحفاظی خراسان شمالی قرار دارد به صورت نیمه جنگلی و مرتعی است و بیشتر آتش سوزی های رخ داده در این پارک در این منطقه صورت می گیرد.

صالحی ادامه داد: از سوی دیگر هر زمانی که آتش سوزی در این منطقه رخ داده نیروهای امدادی خراسان شمالی زودتر از نیروهای استان گلستان به منطقه برای اطفاء حریق به لحاظ بعد مسافتی رسیده است، بنابراین خراسان شمالی امکانات بیشتری برای اطفاء حریق نیاز دارد.

وی اظهارکرد: البته در شهرستان مانه و سملقان و گرمه امکاناتی برای اطفاء حریق های احتمالی در مناطقی از پارک ملی گلستان که در حوزه استحفاظی این استان قرار دارد، اختصاص یافته است و به دنبال آن هستیم تا این امکانات را افزایش دهیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: از آنجاییکه بیشتر آتش سوزی های رخ داده شده در پارک ملی جنگل گلستان در حاشیه جاده است به دستگاه هایی همچون روت فایر برای اطفاء حریق بیشتر نیاز داریم.

وی بیان کرد: از سوی دیگر اعتباری حدود چهار میلیارد تومان برای این اداره کل اخذ شده است که با اختصاص آن در اعتبارات ۱۴۰۰، یکی از پروژه هایی که ساخته خواهد شد ایستگاه اطفاء حریق در دو راهی دشت در شهرستان گرمه است تا در صورت بروز آتش سوزی در پارک ملی گلستان هر چه سریع تر در ممنطقه حضور پیدا کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha