• دوشنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۰:۱۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400062215826
  • خبرنگار : 71214

چالش افزایش سهمیه زائران ایرانی و پروازهای اربعین

چالش افزایش سهمیه زائران ایرانی و پروازهای اربعین

در شرایطی که رییس جمهور وعده داد سهمیه زائران ایرانی برای اربعین افزایش پیدا خواهد کرد، شرکت‌های هواپیمایی گرچه آمادگی کاملی برای انجام این سفرها را دارند اما برای برنامه‌ریزی این پروازها باید از مدت‌ها قبل اعلام می‌شد.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته و در پی توافق دو کشور ایران و عراق مقرر شد تا مجوز سفر هوایی ۳۰ هزار زائر ایرانی به این کشور برای شرکت در مراسم اربعین صادر شود که در این راستا ۴۰۰ پرواز به صورت رفت و برگشت از شش فرودگاه برنامه‌ریزی و اعلام شد.

البته پس از انتشار این خبر نیز اعلام شد که ۱۰ فرودگاه بین‌المللی در کشور فعال هستند و در صورت افزایش سهمیه زائران ایرانی، بقیه آن‌ها و دیگر شرکت‌های هواپیمایی نیز برای پروازهای اربعین آماده خواهند شد.

روز گذشته و در جریان سفر الکاظمی -نخست وزیر عراق- به ایران و دیدار با رییس‌جمهور کشورمان، حجت‌الاسلام ابراهیم رییسی اعلام کرد که تعداد زائران ایرانی در مراسم اربعین بیشتر می‌شود. وی افزود: در آستانه اربعین حسینی هستیم و وضعیت کرونایی نه‌تنها برای دو کشور بلکه برای کل جهان است. گرچه حفظ و صیانت از زائران از اهمیت بالایی برخوردار است و این مساله محدودیتی در عراق ایجاد کرد اما در عین حال آقای نخست وزیر با توجه به اینکه عاشقان اباعبدالله بتوانند از این زیارت استفاده کنند و عده داد تعداد زائران را تا میزانی که امکان دارد، افزایش یابد.

در این راستا ابوالقاسم جلالی –معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری- در گفت‌وگو با ایسنا درباره افزایش پروازهای اربعین در صورت بیشتر شدن سهمیه زائران ایرانی اظهار کرد: برای ارائه خدمات بیشتر و بهتر به زائران ایرانی در این ایام آمادگی کاملی داریم اما بستگی به این مسئله دارد که سهمیه ایران تا چه اندازه افزایش پیدا خواهد کرد و آیا شرکت‌های هواپیمایی داخلی توان پشتیبانی در این زمینه را دارند یا خیر چرا که مسیرهای پروازی و برنامه‌های سفرهای هوایی این شرکت‌ها از قبل برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: در وهله نخست برنامه پروازهای اربعین برای ۳۰ هزار زائر برنامه‌ریزی شد و در همین راستا ۴۰۰ پرواز را در مسیرهای رفت و برگشت برای جا به جایی زائران پیش‌بینی کردیم. همچنین شش فرودگاه بین‌المللی برای انجام این پروازها فعال شده و به تعدادی از ایرلاین‌های داخلی مجوز پرواز را دادیم.

معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه همه ایرلاین‌های داخلی شرایط پرواز به عراق را دارند، گفت: اگر سهمیه ایران از ۳۰ هزار نفر بیشتر شود باید ببینیم به چه میزان این سهمیه افزایش پیدا خواهد کرد و در آن صورت ابتدا باید در این زمینه امکان‌سنجی کنیم ببنیم تا چه حد ظرفیت افزایش پروازها را داریم و اگر زائر باشد می‌توانیم از ظرفیت دیگر فرودگاه‌های بین‌المللی و پروازهای بیشتر برای خدمت‌رسانی به زائران استفاده کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۲ ۱۰:۲۵

توو کشوری که نیازهای اولیه چون آب و برق و گاز با چالش همراه است، افزایش سهمیه سفر بنظر شما چالش محسوب میشه!!؟؟