سجاد انوشیروانی در گفتگو با ایسنا درباره ی وضعیت وزنه برداری و اظهارات حاشیه ساز رییس فدراسیون بیان کرد: آقای مرادی در وزنه برداری زحمت کشیده است و منکر این مسئله نمی شویم اما اخیرا در برنامه های تلویزیونی از کلید واژه هایی استفاده می کند که تاکنون در وزنه برداری وجود نداشته است و از طرفی ما هم متوجه آن نمی شویم و خیلی خوب است که خود آقای مرادی در مورد آنها صحبت کند که واقعا منظورش چیست.
او ادامه داد: از طرفی وقتی از مشکلات وزنه برداری صحبت یا سوالی پرسیده می شود، نباید مسیر گفتگو ها را به گونه ای پیش ببرد که گنگ باشد. در واقع ما باید شفاف با مردم صحبت کنیم و شهامت گفتن حقیقت ها را داشته باشیم. من به عنوان یک مسئول اجرایی، وضعیت وزنه برداری در استان اردبیل را خوب نمی دانم. یک زمانی اردبیل قطب وزنه برداری ایران بود و مسابقه انتخابی در رده های مختلف دو روز زمان می برد اما الان حتی نمی توانیم اندازه یک تیم کامل نفرات را جمع کنیم و این نشان می دهد وزنه برداری مسیر را درست نرفته است. ایراد را هم در این می بینم که وزنه برداری برنامه ای در کوتاه مدت و بلندمدت نداشته همچنین مسیر مشخص و هدفمندی هم نداشته است و در روزمرگی قرار دارد.
*حضور در انتخابات جهانی و آسیایی نباید انحصاری باشد
نایب قهرمان المپیک لندن با اشاره به در پیش بودن انتخابات فدراسیون جهانی تصریح کرد: ماه های زیادی است که تمرکز فدراسیون روی انتخابات است. نمی گویم کرسی گرفتن خوب نیست اما این کرسی باید تاثیر گذار باشد. 12 سال پست دبیرکلی آسیا را داشتیم و باید دیگر به دبیرکلی و نایب رییسی جهانی می رسیدیم اما این اتفاق نیفتاد و بعد از آن 12 سال، هیچ موقع در انتخابات های جهانی و آسیایی روی خوش به ما نشان داده نشده است و علت این مسئله باید مشخص شود.
او ادامه داد: انتخابات فدراسیون جهانی و کنفدراسیون آسیا نباید انحصاری باشد و ما قهرمانان زیادی داریم. اگر به آنها فضا بدهیم و مراودات بین المللی بیشتر شود، می توانیم کرسی های زیادی از طریق توانمندی و شناختی که از این قهرمانان هست، بگیریم. اما در مقابل، افرادی معرفی می شوند که سبقه ای در وزنه برداری ندارند و وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک باید به این مشکل بزرگ، ورود کنند. رییس فدراسیون این حق را دارد برای بالاترین کرسی تلاش کند اما افرادی که در کنار او در کمیته های مختلف معرفی می شوند، باید افرادی باشند که در وزنه برداری عذاب کشیدند و صاحب عنوان هستند. خوشبختانه قهرمانان ایران در دنیا آوازه دارند و در هر میدانی به آنها احترام گذاشته می شود اما ما نتوانسته ایم از این فضا استفاده کنیم.
*استعدادیابی وزنه برداری مانند 30سال قبل است
مدیر کل ورزش و جوانان استان اردبیل در مورد کمیت و کیفیت وزنه برداری تاکید کرد: مشکل وزنه برداری ایران، استعدادیابی و انگیزه نداشتن خانواده ها است. استعدادیابی و اداره کردن سالن ها مانند 30 سال قبل است و هیچ حرکت نوین و جدیدی اتفاق نیفتاده است و دچار یک خلاء بزرگ شده ایم. از طرفی از نسلی که در چند سال گذشته داشتیم، فقط علی داودی توانست موفق شود. رضا بیرالوند نیز می توانست پشتوانه خوبی برای کیانوش رستمی و سهراب مرادی باشد اما الان کجا است؟ پشتوانه های خوبی داشتیم که کاملا نابود شدند و نتوانستیم سرمایه گذاری کنیم.
*از توانمندی های وزنه برداری استفاده نشد
انوشیروانی با اشاره به طعنه هایی که رییس فدراسیون وزنه برداری به کشتی می زند، تصریح کرد: کمبودهایی که در این سالها بود را نتوانستیم جبران کنیم و با توجه به برند هایی که داریم باید اسپانسرهایی را جذب می کردیم اما این اتفاق رخ نداد. فدراسیون هایی چون کشتی و والیبال موفق بودند و اینکه اکنون موفقیت این رشته ها را نتوانیم ببینیم اتفاق خوبی نیست. رییس و نایب رییس فدراسیون کشتی من را برای افتتاحیه کمپ تیم های ملی کشتی دعوت کردند و واقعا لذت بردم که زیرساخت های خوبی فراهم کرده اند. کشتی نیز روز به روز خواهد درخشید چون نسل سازی خوبی انجام گرفته است و دنبال حق کشتی رفتند.
او ادامه داد: کشتی ایران حالش خوب است و روند رو به رشدی دارد. والیبال هم سه رده لیگ دارد اما وزنه برداری برای یک رده لیگ، تیم ندارد. توانمندی هایی که وزنه برداری داشت، اگر استفاده می شد امروز حداقل مساوی کشتی جلو می رفتیم. در حالی که می توانستیم میزبان اردوهای مختلف باشیم چه زمانی اردوی مشترک با دیگر کشورها برگزار کردیم که درآمدزایی کنیم؟ رییس فدراسیون در مجمع انتخاباتی گفت در هر استان، خانه وزنه برداری با همکاری بنیاد برکت ساخته می شود اما یک آجر آن را به ما نشان دهند.
انتهای پیام
نظرات