• سه‌شنبه / ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400061611793
  • خبرنگار : 50024

۷۰ درصد داروی کشور در البرز تولید می‌شود

۷۰ درصد داروی کشور در البرز تولید می‌شود

ایسنا/البرز معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز با بیان اینکه بخش اعظمی از داروهای مورد نیاز کشور در البرز تامین می‌شود، گفت: حریم منطقه ویژه اقتصادی دارویی ساوجبلاغ تعیین شود.

جهانگیر شاهمرادی در جلسه کارشناسی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی البرز که در سالن شهدای دولت استانداری البرز و با محوریت تامین زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی دارویی در ساوجبلاغ برگزار شد، اظهار کرد: تامین دقیق محدوده این منطقه دارویی و فراهم ساختن امکانات زیرساختی و زیربنایی در آن به عنوان یک ویژگی اصلی مناطق ویژه اقتصادی از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گزارش ایسنا، وی با تاکید بر اینکه تامین امکانات فیزیکی زیرساختی و استراتژیک برای این منطقه باید مشخص شود، افزود: دستگاه‌های مختلف اجرایی مسئول در فراهم سازی این زیرساخت‌ها باید توضیح دهند که چه اقداماتی را پیش می برند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز گفت: در استان البرز  با توجه به تمرکز جمعیتی و از طرفی فعالیت‌های صنعتی و شاهراه مواصلاتی بودن این استان باید تعریف درستی از نظر راه‌های دسترسی به این منطقه ویژه اقتصادی در ساوجبلاغ تعریف شود.

وی با تاکید بر اینکه انجام کار کارشناسانه و بررسی‌های زیست محیطی در مورد سطح عرصه این منطقه ویژه اقتصادی دارویی حائز اهمیت است، گفت: در کوتاه مدت به عنوان فاز نخست بهره مندی خوبی از امتیازات این منطقه دارویی ۲۱۵ هکتاری استان خواهیم داشت، اما در درازمدت نیاز است که وسعت و محدوده آن توسعه یابد؛ چرا که بخشی باید به فصلی سبز، محیط اداری، خدماتی و باربری اختصاص یابد.

شاهمرادی با این توضیح که ۷۰ درصد داروی کشور در البرز تولید می‌شود، تشریح کرد: برخی از داروهای تولیدی در البرز دارای تکنولوژی است که امروز در کل دنیا به تولید می‌رسد.

وی با اشاره به عوامل تاثیرگذار بر راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی دارویی در شهرستان ساوجبلاغ بیان کرد: تولید چند دارو در البرز از نقطه صفر است، به نحوی که مواد اولیه مایحتاج آن دارو هم در استان تولید می شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی البرز تاکید کرد: بر اساس تصمیمات مطرح شده مطالعات استعدادیابی و توسعه ای منطقه ویژه اقتصادی ساوجبلاغ توسط مجموعه شهرک دارویی برکت پیش برده می شود و در کنار آن سایر دستگاه های اجرایی مکلف خواهند بود که در تکمیل این منطقه ویژه اقتصادی همکاری کنند.

وی در ادامه به این نکته اشاره کرد که باید ارتباط میان دو منطقه ویژه اقتصادی پیام و دارویی ساوجبلاغ از طریق یک مسیر جاده ای مناسب برقرار شود و این مسئله به ویژه برای انتقال داروهایی که نیاز به تسریع در حمل و نقل دارند، بسیار موثر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha