• دوشنبه / ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400061510865
  • خبرنگار : 50167

ابتلای ۲۲ سالمند به کرونا در خانه سالمندان ابهر

ابتلای ۲۲ سالمند به کرونا در خانه سالمندان ابهر

ایسنا/زنجان فرماندار ابهر گفت: ۲۲ سالمند در خانه سالمندان این شهرستان به بیماری کرونا مبتلا شدند که سه نفر از آنان در بیمارستان بستری هستند.

وجیه‌الله نوروزی صبح امروز (۱۵ شهریورماه) در جمع خبرنگاران، در رابطه با ابتلای برخی از سالمندان در خانه سالمندان ابهر، اظهار کرد: از مجموع ۷۴ سالمندی که در این مجموعه هستند، ۲۲ نفر از آنان به بیماری کرونا مبتلا شدند و اکنون تحت مراقبت و درمان هستند.

وی از بستری شدن ۶ سالمند در بیمارستان بوعلی خرم‌دره خبر داد و افزود: ۳ نفر از این تعداد از بیمارستان‌ ترخیص شدند ولی ۳ نفر دیگر هم‌چنان بستری بوده و تحت مراقبت هستند.

این مسئول با بیان اینکه در حال حاضر ۱۹ سالمند مبتلا به کرونا تحت درمان هستند و پزشک هر روز برای معاینه آنان به خانه سالمندان مراجعه می‌کند، تصریح کرد: طبقه میانی خانه سالمندان کاملاً قرنطینه و جداسازی شده است.

فرماندار شهرستان ابهر با بیان اینکه دو دستگاه اکسیژن‌ساز و ونتیلاتور توسط اداره‌کل بهزیستی استان تامین شده است، گفت: با توجه به مبتلا شدن دو نفر از مادریاران خانه سالمندان، دو پرستار، یک نیروی خدمات و یک کارشناس جایگزین شد.

نوروزی، از افزایش حضور کارگران فصلی در شهرستان‌های ابهر و خرم‌دره خبر داد و خاطرنشان کرد: افزایش حضور کارگران فصلی می‌تواند عاملی برای افزایش تعداد مبتلایان و شیوع بیشتر بیماری کرونا باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha