دکتر محمد خزائی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه از ابتدای شروع واکسیناسیون تا روز ۱۳ شهریورماه، ۶۳۹ هزار و ۴۵۷ دز واکسن، در استان همدان، تزریق شده است،تصریح کرد: ۴۲۷ هزار و ۹۲۳ دُز از واکسنهای تزریقی برای دُز اول و ۲۱۱ هزار و ۵۳۴ دُز برای دُز دوم واکسن، بوده است.
وی ادامه داد: ۳۴.۳ درصد از جمعیت هدف واکسیناسیون در کل استان، دُز اول واکسن را دریافت کردند و ۱۷ درصد جمعیت مشمول واکسیناسیون، با دریافت دو دُز واکسن، به صورت کامل، واکسینه شدند.
معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا همدان با اشاره به واکسیناسیون ۹۴ درصدی افراد بالای ۶۰ سال، مطرح کرد: روزانه حدود نیم تا یک درصد جمعیت هدف استان، واکسینه میشوند.
خزائی ادامه داد: در حال حاضر، متولدین سال ۵۳ و ما قبل در مناطق شهری و متولدین سال ۶۰ و ماقبل آن، در منطق روستایی استان، واکسن کرونا را دریافت میکنند.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه روند واکسیناسیون و استقبال از واکسن در استان، خوب است اما در برخی نقاط روستایی برخی شایعات منجر به عدم تمایل مردم به واکسینه شدن، میشود که ما در طرحی به نام "ده گردشی" که با همکاری سپاه پاسداران، انجام میدهیم با مراجعه به خانههای روستایی، واکسیناسیون مردم را انجام میدهیم.
معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا همدان در رابطه با سبد واکسیناسیون استان، گفت: در حال حاصر واکسنهای آسترازنکا، سینوفارم، برکت و پاستور در مراکز واکسیناسیون استان، وجود دارند.
خزائی در رابطه با واکسیناسیون مادران باردار در همدان، توضیح داد: این مسئله به صورت ویژه در همدان، پیگیری میشود و ما جزء پنج استان برتر در زمینه واکسیناسیون مادران باردار، هستیم.
وی خاطرنشان کرد: مادران باردار برای دریافت واکسن باید هفته دوازدهم بارداری را پشت سر گذاشته باشند و فقط میتوانند، واکسن سینوفارم را تزریق کنند.
انتهای پیام
نظرات