محمد کارگر در گفتوگو با ایسنا ضمن تبریک ۱۳شهریورماه روز تعاون اظهار کرد: ۱۰۰ درصد فعالیت صیادی استان بوشهر در قالب ۳۲ تعاونیها انجام میشود و این تعاونیها علاوه بر توسعه اقتصادی و اجتماعی مناطق ساحلی بر بعد اجتماعی زندگی صیادان نیز تاثیر گذار هستند.
وی ادامه داد: اتحادیه صیادی استان بوشهر بنا به وظیفه ذاتی خود نسبت به تامین بهینه سوخت شناورهای صیادی اعم از بنزینی، نفت و گاز اقدامات ارزشمندی را انجام داده است بهطوری که تعاونهای صیادی استان بعد از سهمیهبندی بنزین در آبانماه ۱۳۹۸ توانست با مکاتبات و پیگیریها اختصاص سهمیه بنزین یارانهای به شناورهای صیادی را محقق کند.
مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تعاونی صیادی بوشهر تصریح کرد: یک چهارم جمعیت استان به طور مستقیم و غیرمستقیم از صید و صیادی ارتزاق میکنند، با توجه به گرمی و شرجی هوا و زیان آوربودن کار صیادی بازنشستگی پیش از موعد خواسته به حق صیادان است که باید اعمال شود.
کارگر بیان کرد: با توجه به مشکلات عدیدهای که جامعه صیادی برای ثبت نام در سامانه درخواست فرآوردههای نفتی (سدف) به آدرس http://NewTejaratAsan.niopdc.ir داشتند با رایزنیهای انجام شده قرار بر این شد که به جای ثبتنام برای هر سفر دریایی، صیادان هر یکماه یکبار نامنویسی انجام دهند.
وی ادامه داد: همچنین سهمیه سوخت شناورهای صیادی معادل ۲۱ روز فعالیت ماهانه به حساببانکی صیادان واریز میشود.
مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تعاونی صیادی بوشهر خاطرنشان کرد: با پیگیریهای انجام شده و با توجه به اسیب پذیری جامعه صیادی از ویروس کرونا مقرر شده است که جامعه صیادی خارج از نوبت و بدون محدودیت سنی واکسن کرونا دریافت کنند.
کارگر یادآور شد: استان بوشهر در حوزه صیادی هم ظرفیت بالایی دارد و ۱۸ بندر صیادی را با ۲۳ پست اسکله داریم که سالانه ۶۰ هزار تن آبزی از دریا صید میشود و ۱۵ هزار صیاد درقالب ۵۳۷ شناور و هزار و ۴۰۰ قایق صیادی فعالیت دارند.
مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تعاونی صیادی بوشهر گفت: یکی از اساسیترین مشکل جامعه صیادی استان بوشهر کاهش شدید ذخایر منابع دریایی به عنوان انفال است که در آن عوامل مختلفی دخالت دارند.
کارگر بیان کرد: صیدهای بی رویه به خصوص صید ترال کف در زمان ممنوعیت و در مکانهای ممنوع باعث شده تا به آبزیان دریایی آسیب جدی وارد شود و صیادان قانونمند از این عمل متضرر و نارضایتی این قشر را درپی داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات