• یکشنبه / ۱۴ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400061410254
  • خبرنگار : 50046

تجهیز بیمارستان فاروج به دستگاه اکسیژن ساز و سی تی اسکن

تجهیز بیمارستان فاروج به دستگاه اکسیژن ساز و سی تی اسکن

ایسنا/خراسان شمالی نائب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: با همکاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و پیگیری های انجام شده به زودی بیمارستان فاروج مجهز به دستگاه سی تی اسکن و اکسیژن ساز می شود.

دکتر سید محمد پاکمهر اظهار کرد: با افزایش بیماران، طبیعتا نیاز به تجهیزات و امکانات پزشکی نیز بیشتر می شود که خوشبختانه با هوشمندی و اقدام به موقع رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی باعث شد در پیک پنجم کرونا دچار بحران و کمبود نشویم.

وی یکی از پایه های درمان بیماران کرونایی را اکسیژن خواند و افزود: خوشبختانه با اقدامات و پیگیری های به موقع همه بیمارستان ها به جز بیمارستان فاروج مجهز به دستگاه اکسیژن ساز هستند و برخی بیمارستان ها حتی بیش از سه یا چهار دستگاه اکسیژن ساز دارند.

دکتر پاکمهر ادامه داد: برای پیش بینی مواقع بحران و افزایش تعداد بیماران در بیمارستان امام حسن (ع) که سانتر اصلی بیماران کرونایی در استان است نیز یک دستگاه اکسیژن ساز دیگر تحویل این بیمارستان شده است.

وی در مورد بیمارستان فاروج نیز گفت: این بیمارستان به علت نبود دستگاه اکسیژن ساز و سی تی اسکن قابلیت بستری بیماران کرونایی را ندارد به همین دلیل با پیش بینی پیک های بعدی کرونا و مواقع بحران پیگیری های لازم با همکاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی به منظور تجهیز بیمارستان فاروج انجام گرفت که به زودی این بیمارستان مجهز به دستگاه سی تی اسکن و دستگاه اکسیژن ساز می شود.

دکتر پاکمهر با اشاره به روزهای سخت پیک پنجم کرونا گفت: شرایط کادر درمان در شرایط ویژه ای است و همه ما باید بیشتر مراقب سلامتی خود و خانواده باشیم.

وی با بیان اینکه نسبت نیرو به تخت در شرایط استاندار دو است، افزود: در سطح کشور این نسبت ۱.۲ تا ۱.۳ و در خراسان شمالی ۰.۸۷ است که متاسفانه با کمبود نیرو در استان مواجه هستیم.

دکتر پاکمهر ادامه داد: با توجه به این که بیمارستان امام رضا (ع) بجنورد نیز برای بستری بیماران کرونایی در نظر گرفته شده میزان نسبت نیرو به تخت در استان به ۰.۷۱ رسیده است.

وی با بیان این که شرایط حال حاضر، دوران مظلومیت کادر درمان را نشان می دهد، گفت: با وجود میزان کم نسبت نیرو به تخت در استان وقتی کادر درمانی به بیماری کرونا مبتلا و بستری یا قرنطینه می شود در این شرایط میزان نسبت نیرو به تخت حتی به ۰.۵۰ می رسد.

دکتر پاکمهر با اشاره به افزایش بستری بیماران کرونایی در مراکز  بیمارستانی و درمانی گفت: برخی روزها تعداد بستری شده ها در استان از ۱۰۰۰ نفر فراتر رفت و بیش از ۹۰ درصد تخت های فعال با بیماران کرونایی اشغال شد.

وی با بیان اینکه تا یک هزار و ۵۰ بیمار کرونایی در بیمارستان ها بستری شدند، افزود: تمامی تخت های فعال استان مانند تخت های اتاق عمل، آندوسکوپی، سونوگرافی، اورژانس و ... قابلیت بستری ندارند.

دکتر پاکمهر ادامه داد: با توجه به تعداد تخت های فعال و کادر درمان شاهد کمبود نیرو هستیم و افزایش تعداد تخت های فعال نیز باعث افزایش فشار مضاعف به کادر درمان شده و ما این ایثار و از جان گذشتگی را در مجموعه کادر درمان شاهد هستیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی این دانشگاه، وی درخصوص تخریب بیمارستان امام رضا (ع) بجنورد گفت: برخی از مسئولین تلاش داشتند که این بیمارستان تخریب و تبدیل به مرکز فرهنگی، اقتصادی، گردشگری و تجاری شود ولی با نگاه به آینده و شرایط بحران کرونا مانع این اقدام شدیم و الان شاهد هستیم که وجود بیمارستان امام رضا (ع) ناجی بیماران در دوران کرونا شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha